Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Jan Vink Afscheid en Uitvaart

  1. Home
  2. »
  3. Jan Vink Afscheid en Uitvaart
Contact Information
Address:
Westeinde 26, Voorburg, Nederland, 2275 AE
Description:

Jan Vink Afscheid en Uitvaart

Graag stellen we u voor aan Jan Vink Afscheid en Uitvaart:

Jan Vink

Het begin

10 jaar geleden stopte ik mijn werk bij de GGZ, de geestelijke gezondheidszorg, en switchte ik naar het verzorgen van uitvaarten. Ik voelde een intrinsieke motivatie om mensen te begeleiden en te coachen door een verdrietige maar ook bijzondere periode. Voor mij is er hierin maar één uitgangspunt: niet in beperkingen denken maar uitgaan van mogelijkheden.

De basis

Als ik denk aan de basis dan denk ik het volgende:

Het beste uit mensen halen
schoonheid kunnen zien
verwonderen en
lief hebben
dat maakt mij blij

 

Voor mij komt het vak van uitvaartbegeleider zijn neer op deze basis. In de praktijk betekent dat een bijdrage leveren aan een waardig afscheid en een mooie uitvaart organiseren voor families. Het belangrijkste is om de wensen van de familie te volgen. Daarom werk ik altijd in kleine stapjes, met goede uitleg en menselijk contact. Empathie is hierin belangrijk, al houd ik ook een professionele distantie om goed te blijven organiseren.

De toekomst

Ik denk dat er de komende tijd een steeds groter streven komt naar een meer duurzaam pakket. Dit is te zien aan de opkomst van nieuwe leveranciers zoals LOOP (natuurlijk gegroeide mycelium kisten), maar ook Resomeren. Ik ben erg benieuwd hoe deze nieuwe vorm van crematie vorm zal krijgen, en hoe randzaken zoals het niet mee mogen van een kist zullen worden opgelost.

 

Benieuwd naar het werk van Jan Vink? Lees meer over zijn ervaringen in zijn blog:

Send message to moderator