Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Infinity Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Infinity Uitvaartzorg
Contact Information
Address:
Larikszoom 9, 2719HG
Description:

Infinity Uitvaartzorg

Graag stellen we u voor aan Monique Kupras van Infinity Uitvaartzorg:

Het begin

Toen ik 14 jaar geleden startte als uitvaartverzorger wist ik eigenlijk niet goed waar ik aan begon. Het leek me een heel mooi vak, maar ik had (gelukkig) nog geen overlijden van heel dichtbij meegemaakt. Mijn toenmalige werkgever had een goed gevoel over mij en zodoende heb ik de kans gekregen om alle facetten van de uitvaartzorg te leren kennen en enorm veel ervaring op te doen. In het begin was het gewoon hard werken, veel leren en concentreren. Naarmate ik meer ervaring kreeg, kwam er ruimte om me nog meer in te leven, meer te begrijpen en nog meer toe te voegen aan iedere uitvaart.

De weg naar een unieke uitvaart

Helaas waren de mogelijkheden om een, in mijn beleving, echte unieke uitvaart tot stand te brengen te beperkt bij de onderneming waar ik werkte. Ik kon me ook niet meer vinden in de commerciële instelling van het bedrijf. Daarom besloot ik in 2013 om mijn eigen weg te gaan met Infinity Uitvaartzorg. Het is een weloverwogen keuze geweest en tot op de dag van vandaag ben ik heel gelukkig met mijn besluit. Ik heb al vele mensen mogen begeleiden en ervaar het als een groot voorrecht dat ik dit betekenisvolle “werk” mag doen. Het gevoel dat ik iets kan toevoegen en de dankbaarheid van de nabestaanden die ik mag ervaren, geven me een onbeschrijflijk warm gevoel.

Infinity Uitvaartzorg

Infinity Uitvaartzorg is gevestigd in Zoetermeer. Sinds 1998 ben ik met veel plezier woonachtig in Zoetermeer, ondanks dat ik ben geboren en getogen in Den Haag. Het is dan ook fijn dat ik mensen van dienst kan zijn in de regio Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk en omstreken. Mijn doel is ervoor te zorgen dat u kunt terugkijken op een warm en liefdevol afscheid.

Bijzondere verhalen

Elke uitvaart kent zijn eigen verhaal, hoe verdrietig en ingrijpend een overlijden in alle gevallen ook is. Verhalen die behalve ontroerend vaak ook vertederend zijn. En waarachter soms een verrassend vleugje humor schuilt. Over al deze verhalen hou ik een blog bij. In de blog kun je lezen hoe een zoon zelf een opbaarplank getimmerd had voor zijn moeder en de dochters hadden een zachte wade uitgekozen om haar op tedere wijze in te wikkelen.

Send message to moderator