Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

IJsselland Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. IJsselland Uitvaartzorg
Contact Information
Address:
Gladiolenstraat 13, Zwolle, Nederland, 8013 ZA
Description:

IJsselland Uitvaartzorg

Graag stellen we je voor aan Marisa Bremer van IJsselland Uitvaartzorg:

Marisa Bremer Ijsselland Uitvaartzorg

IJsselland Uitvaartzorg

De naam IJsselland Uitvaartzorg heeft voor mij een bijzondere betekenis omdat ik lange tijd in de buurt van de IJssel heb gewoond en me verbonden voel met het water, het landschap en de mensen. Het geluid van stromend water, de geur van de rivier en de seizoensgebonden luchten zijn voor mij vertrouwde elementen. Ik geniet van de mensen die bij alle weersomstandigheden langs de dijk wandelen. Mijn logo, de Walkure of Valkyrie, is een subtiele verwijzing naar de oude Noorse mythologie, waarin deze schildmaagden met hun paarden en honden de dapperste strijders ophaalden en naar de Grote Hal brachten. De Walkure staat voor mij symbool voor kracht, bescherming en begeleiding, waarden die ik belangrijk vind bij het verzorgen van een uitvaart.

Een uitvaart met Marisa

Bij IJsselland Uitvaartzorg staan kleinschaligheid, kwaliteit en liefdevolle zorg centraal. Of u nu een kleine of grote uitvaart wilt, ik help u graag bij het regelen van een mooi en passend afscheid. Als zelfstandig uitvaartverzorger heb ik ruime ervaring met het begeleiden van nabestaanden bij verschillende (natuur)begraafplaatsen en crematoria, zowel binnen als buiten Zwolle. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van de laatste mogelijkheden en kan ik flexibel inspelen op uw wensen, ongeacht leeftijd en afkomst.

Verzorging

Bij ons staat de laatste verzorging eigenlijk bekend als de eerste verzorging, omdat dit het begin is van het afscheid nemen. Als u wilt, kunt u samen met mij en mijn team de overledene liefdevol en zorgvuldig verzorgen. Veel nabestaanden ervaren dit als troostend, verzachtend en helend. U kunt deze taak echter ook gerust aan ons overlaten.

Send message to moderator