Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Hiernumaals Afscheidszorg

  1. Home
  2. »
  3. Hiernumaals Afscheidszorg
Contact Information
Address:
Nassaulaan 20, 3761 BT Soest, Nederland, 3761BT
Description:

Hiernumaals Afscheidszorg

Graag stellen we je voor aan Anneke en Tamara van Hiernumaals Afscheidszorg:

Hiernumaals Afscheidszorg: Tamara en Anneke

Een authentiek afscheid

Een afscheid met een unieke, persoonlijke en liefdevolle invulling die volledig eer doet aan wie de persoon bij leven was. Een afscheid met een lach en een traan, die nabestaanden liefde en kracht geeft voor de toekomst. Waar men op terugkijkt en waarvan men kan zeggen dat het zo goed was. Wij geloven in een authentiek afscheid: ieder mens staat immers anders in het leven en verschilt daardoor in doen en laten. Onze karakters, emoties, ambities, levenservaringen, passies en wensen zijn uniek.

Een frisse blik op afscheid

Onze passie voor afscheid nemen gaat verder dan alleen het laatste afscheid. Wij willen mensen ook inspireren om bij leven al een doodgewoon gesprek over de dood te voeren. Daarom hebben we ‘een frisse blik op afscheid’ ontwikkeld, zodat we ook hierin kunnen ondersteunen en inspireren.

Over Anneke:

Ik ben Anneke Jansen, geboren in Enschede maar opgegroeid in het mooie Baarn. Na jaren in de office/hrm managementsector te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar de uitvaartbranche. Dit kwam door het overlijden van mijn vader tijdens de coronalockdown, waarbij ik besefte hoe belangrijk een gepast afscheid is. Ik heb een groot hart voor mensen met een beperking. Hiernumaals is de eerste dementievriendelijke uitvaartondernemer in de regio Baarn, Soest en omstreken. Mijn kracht ligt in het samen met nabestaanden creëren van een uniek en mooi afscheid dat past bij de overledene.

Over Tamara

Ik ben Tamara en ben geboren en getogen bij de mooie begraafplaats en het oudste crematorium van Nederland, Driehuis Westerveld. Na mijn studietijd werd Haarlem mijn thuis, totdat ik verhuisde naar Soest voor de liefde. Ik woon hier nu al ruim twaalf jaar met mijn man en zoon. Via de horeca ben ik in het HR-vak gerold en heb ik mijn passie gevonden in gastvrijheid, organisatie en verbinding. Ik help graag mensen om te worden wie ze zijn en dat geldt ook voor het vormgeven van een passend afscheid. Het verlies van dierbaren heeft me geleerd hoe belangrijk het is om een afscheid te creëren dat past bij de persoon en zijn of haar leven. Samen met Anneke heb ik Hiernumaals Afscheidszorg opgericht om mensen te inspireren dat afscheid nemen anders kan en mag. Ik sta graag naast jou om het afscheid van jou of je naaste vorm te geven en te organiseren, zodat de herinnering blijft.

Hiernumaals afscheidszorg en Wikkelgoed

Wij helpen je graag bij het maken van alle keuzes. Wij durven buiten de gebaande paden te gaan en inspireren je graag over alle mogelijkheden. Tijdens een afscheid op maat kan werkelijk alles, niets moet. Er mag en kan bij het laatste afscheid veel meer dan je denkt. Zo mag je altijd je eigen afscheidsbegeleider kiezen, ook als je elders verzekerd bent. En weet je dat een afscheid ook bij jou in de tuin mag plaatsvinden en dat je niet vervoerd hoeft te worden in een rouwauto?

De visie van Wikkelgoed sluit goed aan bij een persoonlijk afscheid. Elk persoon is uniek en ieder afscheid ook. Daarbij past voor iedereen een ander afscheid, kloppend bij het leven dat geleefd is.

Send message to moderator