Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Herman Bakker Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Herman Bakker Uitvaartzorg
Contact Information
Address:
Diepenveenseweg 76, 7413 AS Deventer, Nederland, 7413 AS
Description:

Herman Bakker Uitvaartzorg

Graag stellen wij u voor aan Els Schaap, uitvaartleider Herman Bakker Uitvaartzorg:

Els.Schaap

Zorg en aandacht voor de uitvaart.

Herman Bakker Uitvaartzorg is al decennialang een begrip in Deventer en verre omtrek. Het lokaal werken is een bewuste keuze om echt nabij te kunnen zijn. Ons ervaren team is hecht en betrokken en staat altijd voor een passende aanpak. Uw wensen staan daarbij voorop. Het gaat ons om een uitvaart die recht doet aan het leven. Onze medewerkers zijn bekend in alle werkzaamheden van de uitvaart. Ze maken de annonces, verzorgen de overledene en organiseren het afscheid tot in detail. U heeft doorgaans één contactpersoon waarmee u alles kunt bespreken. En, die u bijstaat in de aanloop naar het afscheid. Wij hebben goed contact met alle woon- en zorgcentra in Deventer en omgeving, voor een optimale samenwerking.

Maatschappelijk betrokken

Herman Bakker Uitvaartzorg is van oudsher betrokken bij de regio. We zetten ons dan ook in voor lokale initiatieven en geven graag meer informatie en voorlichting over uitvaarten. Ook werken we nauw samen met organisaties in de omgeving. Locatiebedrijven, vervoerders, bloemisten, de makers van reportages en gedenkmonumenten.

Met een klein en hecht team bieden wij u een passend afscheid van uw dierbare. We leveren maatwerk in persoonlijke sfeer. Voor iedereen, al dan niet verzekerd en voor iedere portemonnee. Wij werken op een toegankelijke en betrokken manier en staan voor een prettig, huiselijk gevoel, met oog voor detail en zicht op kosten.

Herman Bakker Uitvaartzorg en duurzaamheid

Wij vinden het erg belangrijk om duurzaamheid bespreekbaar te maken. Wij wijzen nabestaanden onder andere op uitvaartkisten en opbaarplanken die van snelgroeiend binnenlands hout gemaakt zijn, zoals wilgenhout en populierenhout. Ook letten wij erop dat de binnenbekleding van duurzaam materiaal gemaakt is, zoals linnen en hennep. Door goed te kijken naar de planning en locaties proberen wij het vervoer altijd zo duurzaam mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van alternatieven zoals de elektrische rouwauto, de uitvaartbus en voor kortere afstanden de uitvaartbakfiets. Ons drukwerk verzorgen wij onder andere op ongebleekt papier, en wij raden ook gerecycled papier aan. Een ander mooi alternatief waar niet vaak aan wordt gedacht is het maken van een bloemstuk uit eigen tuin of van seizoensbloemen. Dit geeft een uitvaart zowel een persoonlijk als een duurzaam karakter.

Send message to moderator