Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Funeral Planner Veluwe

  1. Home
  2. »
  3. Funeral Planner Veluwe
Contact Information
Address:
Nijverheidsweg 26, Nunspeet, Nederland, 8071 DH
Description:

Funeral Planner Veluwe

Graag stellen we u voor aan Monique Branse van Funeral Planner Veluwe:

2021-06-01-monique-064

De rode draad in de laatste fase

Mijn ervaring als mantelzorger van 16 jaar heeft me doen inzien hoeveel er kan en mag, en dat het zonde is om je te laten hinderen door wat je denkt ‘dat zo hoort’. Ik zoek juist juist vooral naar wat er ‘wel’ kan, dat is voor mij de rode draad om in deze laatste fase een verschil te kunnen maken. Wat past bij jullie als naasten, wat spreekt jullie aan en wat niet? Er kan en mag zoveel en laat je niet hinderen door wat je denkt ‘dat zo hoort’. Wat mensen vaak ook een prettig besef vinden is hoeveel men zelf kan doen.

Funeral Planner Veluwe

De dienstverlening van Funeral Planner Veluwe is vooral praktische ondersteuning bij alles wat komt kijken rondom de laatste levensfase, het afscheid nemen en de uitvaart. Ik hou van de eigen regie houden, de ruimte hebben voor creativiteit en ben in staat om snel te schakelen. Dat maakt mij als ondernemer enorm flexibel. Uiteindelijk is het namelijk het belangrijkst dat de familie/naasten zelf de regie houden in wat bij hun en de overledene past.

Plan Laatste Levensfase.

Funeral Planner Veluwe werkt met een Plan Laatste Levensfase van het moment van besef van eindigheid tot indien gewenst na het overlijden, nazorg. Als je te horen krijgt dat je niet meer beter kan worden, kom je terecht in een rollercoaster aan emoties. Een confronterende boodschap en onwerkelijke realiteit. In deze beginfase stel ik vragen over wat er in deze laatste fase als waardevol wort ervaren, wat de wensen en behoeften zijn om de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te houden. Zo leggen we uiteindelijk samen de wensen en thema’s vast.

Een verandering van blik

Ik denk dat de komende jaren er veel meer bewustzijn zal ontstaan over de laatste levensfase, het sterfbed en het afscheid. Men zal meer uitgesproken weten wat wel of wat niet en dat invullen of wensen wat voor hen nodig is. De uitvaartbranche zal hierin mee moeten gaan als een soort regisseur rol.

Gratis webinar De Laatste Levensfase:

In de laatste levensfase komt er heel veel op je af. Waar kun je allemaal mee te maken krijgen? Voor welke keuzes kom je te staan? Hoe kun je van deze periode een waardevolle en liefdevolle tijd maken, samen met je dierbaren? Voor data en aanmeldingen: de laatste levensfase.

Send message to moderator