Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Forever Moments

  1. Home
  2. »
  3. Forever Moments
Contact Information
Address:
Kortekade 49B, Rotterdam, Nederland, 3062 GM
Description:

Forever Moments

Graag stellen we je voor aan Marina Grabner van Forever Moments:

Forever Moments Marina

Een warm en waardevol afscheid

Als uitvaartbegeleider begrijp ik dat ik in de privélevens van anderen stap en daarom deel ik ook graag een stukje van mijn eigen verhaal. Ik ben geboren in Liberia (West Afrika) en heb een rijke bagage meegekregen van mijn ouders. Na jaren in coaching en sales te hebben gewerkt, heb ik in 2013 mijn diploma tot Uitvaartbegeleider behaald. Naarmate mijn kinderen ouder werden kon ik eindelijk mijn wens, om in de uitvaartbranche te werken, vervullen. Ik wil nabestaanden helpen bij het verwerken van hun verdriet door hen te ontzorgen en zo bijdragen aan een warm en waardevol afscheid.

Samen afscheid nemen

Mijn overtuiging is dat het cruciaal is om nabestaanden actief te betrekken bij het afscheid en hen de tijd en ruimte te geven om het proces te doorlopen. Het kan hen helpen bij het verwerken van hun verdriet door zelf bij te dragen aan het afscheid en het moment te beleven. Het werken met een wade kan hier ook een mooie toevoeging zijn: bij een (thuis)opbaring elke dag de wade een stukje meer sluiten. Dit is een mooi en liefdevol gebaar naar een dierbare toe, en een ritueel dat helpend en troostend kan zijn in een rouwproces. Ook is het prachtig om bloemen rondom de overledene te plaatsen voor genodigden die afscheid komen nemen.

Samen met de nabestaanden bespreek ik hun behoeften en probeer ik het proces van afscheid nemen minder zwaar voor hen te maken. Mijn doel is om mensen te helpen het rouwproces door te komen door hen te ontzorgen en te ondersteunen bij de organisatie van een warm en betekenisvol afscheid.

Send message to moderator