Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Femmy Bakker Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Femmy Bakker Uitvaartbegeleiding
Contact Information
Address:
Scholeksterstraat 2b, Groet, Bergen, Nederland, 1873 HM
Description:

Femmy Bakker Uitvaartbegeleiding

Graag stellen wij u voor aan Femmy Bakker:

Femmy Bakker Uitvaartbegeleiding

Het begin

Een ontmoeting met een uitvaartleider wekte mijn belangstelling voor de uitvaart. Ik vond de juiste vakopleiding en na een uitgebreide stage, mijn eerdere werk- en levenservaring durfde ik het aan voor mezelf onder de naam Femmy Bakker Uitvaartbegeleiding te beginnen. Met passie, liefde en betrokkenheid doe ik nu al 8 jaar dit werk met veel warmte en ook ‘plezier’.

De klaproos

Mijn logo, de klaproos, is voor mij het symbool van spontane vreugde en schoonheid. Net als de mens is de klaproos heel kwetsbaar, maar altijd weer opbloeiend.

Femmy Bakker Uitvaartbegeleiding

Tijdens de begeleiding van een uitvaart is het belangrijk voor mij om mee te bewegen met de wensen van de familie. Wanneer de familie behoefte heeft aan persoonlijke aandacht, dan geef ik die en ik neem afstand waar dat nodig is. De wensen van de familie staan bij mij voorop en daar waar het kan ga ik er helemaal in mee. Als de familie zelf veel wil regelen dan begeleid ik hen als vraagbaak, dit kan ook telefonisch.

Wikkelgoed en lijkwaden

Mijn broer heb ik zelf in een wikkeldoek mogen wikkelen. Wat is het toch mooi om een dierbare op een doek te leggen, deze dicht te mogen vouwen en in de lijnen van deze doek bloemen te steken. Niemand van alle (150) aanwezigen had zoiets eerder gezien en dacht zelfs dat dit voor de alternatievelingen was. Mijn broer was ondernemer pur sang en stond met beide benen op onze aarde. Hij wilde niet in een kist!

Duurzaamheid

In elk leven en in elk afscheid speelt duurzaamheid een rol, of je dat wilt of niet. Bij elke familie wordt hier anders mee om gegaan, de een is er expliciet mee bezig, de ander minder. In beide gevallen kan ik de familie volledig in hun wensen bijstaan en adviseren.

Send message to moderator