Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Evelien Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Evelien Uitvaartbegeleiding
Contact Information
Address:
Julianalaan 10, Poortugaal, Nederland, 3171 CH
Description:

Evelien Uitvaartverzorging

Graag stellen we je voor aan Evelien Ligthart van Evelien Uitvaartverzorging:

Evelien uitvaartverzorging

Van links naar rechts: Evelien Ligthart, Barbara Diependaal, Sarai Zwaan en Diana Eissens.

Een uitvaart met Evelien Uitvaartverzorging

Als uitvaartverzorger sta ik aan jouw zijde tijdens een van de meest ingrijpende momenten in het leven: het afscheid nemen van een dierbare. Rouwen is als het dragen van een zware kei, een last die aanvoelt als onmogelijk om te tillen. Maar in mijn rol als rouwbegeleider en uitvaartverzorger, bied ik jou de steun en begeleiding die nodig is om deze last draagbaar te maken.

Een diepgewortelde passie

Evelien Uitvaartverzorging is ontstaan uit een diepgewortelde passie om mensen te helpen tijdens de meest kwetsbare momenten in hun leven. In 2017 zijn we onze reis begonnen en sindsdien hebben we talloze families geholpen om op een unieke en persoonlijke manier afscheid te nemen van hun dierbaren. Bij ons draait alles om het creëren van een uitvaart die de unieke persoonlijkheid van degene die ons heeft verlaten weerspiegelt. Elk leven is anders en verdient een afscheid dat recht doet aan de herinnering van de persoon die we achterlaten.

Hulp en Rouwbegeleiding

Het proces van rouw is uniek voor iedereen, en soms kan het voelen alsof je de last van verdriet niet alleen kunt dragen. Daarom bieden wij ook rouwbegeleiding aan, om je te helpen de scherpe randen van de kei van verdriet te vijlen. Onze gesprekken zijn altijd aangepast aan jouw behoeften en comfort, of het nu thuis is, tijdens een wandeling, of tijdens een creatieve activiteit. Praten over je gevoelens en herinneringen kan je dichter bij jezelf brengen en helpen bij de verwerking van het verdriet.

Een proces dat tijd nodig heeft

Het is belangrijk te onthouden dat rouw een proces is dat tijd nodig heeft. De scherpe punten van de kei worden geleidelijk minder scherp naarmate de tijd verstrijkt en met de steun van je omgeving kun je de last steeds beter dragen. Het is geen teken van zwakte om hulp te vragen bij rouw; het is juist een teken van kracht om stappen te zetten in de goede richting.

In ons team van uitvaartverzorgers en rouwbegeleiders vind je diverse professionals die zowel kinderen als volwassenen ondersteunen. We begrijpen dat iedereen een eigen manier van rouwverwerking heeft, en we passen onze begeleiding aan om aan te sluiten bij jouw manier van communiceren, omgaan met emoties en levensstijl.

Send message to moderator