Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Contact Information
Address:
Schipperskade 101, 3331 MG Zwijndrecht, Nederland, 3331 MG
Description:

Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Graag stellen we je voor aan Els de Zanger:

Els de Zanger

Een onverwachte wending

Mijn weg als uitvaartbegeleider begon toen ik werd gevraagd om te spreken op een uitvaart. Ik was onder de indruk van de manier waarop deze uitvaart werd vormgegeven, en ik besloot om me verder te verdiepen in de uitvaartbranche. Al snel ontdekte ik dat ik families op mijn eigen manier wilde begeleiden en besloot ik om een eigen onderneming te starten. Ik vind het belangrijk om families te ondersteunen en een uitvaart te verzorgen die volledig uniek en passend is bij de overledene en de nabestaanden.

Eigen inbreng

Als uitvaartbegeleider vind ik het belangrijk om de familie persoonlijk te begeleiden en ruimte te geven voor hun eigen inbreng. Het is immers hun laatste afscheid van hun geliefde. Mijn visie is om een uitvaart te verzorgen die volledig past bij de overledene en de nabestaanden. Een motto dat hierbij past is dan ook: “Uniek passend bij de overledene en nabestaanden.” Ik vind het belangrijk dat de familie tevreden is over het afscheid en dat maakt voor mij een uitvaart tot een succes.

Herkenning en begeleiding

Natuurlijk komt er ook veel verdriet kijken bij een uitvaart en als uitvaartbegeleider leef ik mee met de nabestaanden. Maar ik ben ook van mening dat ik niet mee moet lijden, omdat het belangrijk is om een professional te blijven en de families op de beste manier te begeleiden.

De toekomst

Ik zie op dit moment dat mensen steeds meer vooraf nadenken over hun eigen uitvaart. Hierin speelt duurzaamheid ook een steeds grotere rol. Ik probeer families hier bewust van te maken, als ze dat al niet zijn. In mijn eigen bedrijf zie ik geen grote veranderingen, omdat ik vooral mezelf wil blijven en families op een persoonlijke manier wil blijven begeleiden.

Wikkelgoed

Tijdens beurzen kwam ik in aanraking met wikkelgoed en ik was meteen verkocht. Dit materiaal past perfect bij mijn visie om een uitvaart uniek te maken en persoonlijke elementen toe te voegen. Het materiaal is volledig biologisch afbreekbaar en duurzaam, wat ook past bij mijn bedrijfsfilosofie.

Send message to moderator