Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Ellen Overmars Uitvaart

  1. Home
  2. »
  3. Ellen Overmars Uitvaart
Contact Information
Address:
Sparrenplein 1, 8102 JJ Raalte, Nederland
Description:

Ellen Overmars Uitvaart

Het Begin

Op vroege leeftijd kreeg ik al te maken met de dood. Dit heeft diepe herinneringen achtergelaten die ik voor altijd met me meedraag. Ik heb elke keer weer ervaren dat wanneer je het afscheid bewust en naar eigen wens kan invullen, je heel mooi op het proces en het afscheid terug kan kijken. Dit heeft mij persoonlijk altijd erg geholpen in het rouwproces. De rol die het organiseren van uitvaarten toen heeft gespeeld droeg bij aan mijn keuze om dit bijzondere vak in te gaan met Ellen Overmars Uitvaart.

Ellen Overmars Uitvaart, puur en persoonlijk

Ik ben mijn eigen uitvaartonderneming begonnen omdat ik liever niet gebonden wil zijn aan tijden en regels. Ik wil er zijn voor de nabestaanden zonder dat ik daarin belemmerd word. Zo komt de focus te liggen op het samen zoeken naar de meest vertrouwde manier van afscheid nemen. Door op die manier te werken ontstaat er een uitvaart die past, een uitvaart die puur en persoonlijk is. Ik neem tijdens het proces de plek in van luisterend oor, ik denk mee en draag suggesties aan. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat er overzicht blijft in een moeilijke tijd, zodat men bewuste en weloverwogen beslissingen kan nemen.

Een bijzondere ervaring

De reden dat ik het organiseren van uitvaarten zo’n prachtig vak vind, is dat alle uitvaarten die ik meemaak bijzonder zijn. Elke keer weer is een uitvaart uniek, omdat het puur op de persoon gericht is. Daarom hoeft er in de toekomst wat mij betreft ook niks te veranderen in de uitvaartbranche, want het draait erom dat mensen doen wat goed voelt. Zolang er een luisterend oor wordt geboden, zolang er ruimte is voor emoties en zolang nabestaanden zich vrij voelen om persoonlijke keuzes te maken, wordt in mijn ogen de uitvaart goed begeleid.

Ellen Overmars uitvaart

Send message to moderator