Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Courage

  1. Home
  2. »
  3. Courage
Contact Information
Address:
Filomenastraat 18, 2018 Antwerpen, België, 2018
Description:

Courage

Graag stellen we u voor aan Jessica en Steven van Courage:

courage uitaart

Begeleiders bij afscheid

We noemen ons liever begeleiders bij afscheid dan een kleine uitvaartonderneming. We hebben namelijk geen eigen uitvaartlocatie of winkel. We werken volledig zelfstandig, wat maakt dat we ook volledig onafhankelijk kunnen zijn: geen vaste samenwerkingen. Als alternatief voor vaste samenwerkingen hebben we een breed netwerk met mensen die op dezelfde manier naar de uitvaart kijken als wij.

Alles op maat

Het liefst gaan we samen met alle betrokkenen op zoek naar waar jullie behoefte aan hebben, dus wanneer het kan ook de persoon die komt te overlijden. We willen je bijstaan in een moeilijke periode door tijd, rust en aandacht te creëren. Dit doen we door samen te denken en te doen. Door warme en troostende momenten te creëren.

Over Courage

In de eerste plaats is Courage Jessica: rouwbegeleider met een warme openheid en heldere blik. Haar begeleiding vindt zowel voor als na het overlijden plaats, om het geheel zo passend mogelijk te maken. Steven werkt aan de vormgevingskant: een creatieve denker die sterk is in woord en beeld. Hij zoekt en denkt altijd mee in het vinden van een passend afscheid of ritueel. Mocht je echter zelf meer in handen willen nemen, dan kan dat altijd!

Duurzaam en lokaal

Ons doel is om zo lokaal mogelijk en zo duurzaam mogelijk te werken, wat inhoudt dat we liever een drukkerij in de buurt contacteren dan een groot postorderbedrijf. We werken bijvoorbeeld ook vaak met een schrijnwerker een straat verder die unieke kisten maakt.

Send message to moderator