Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding
Contact Information
Address:
Herenweg 92, 2101 MP Heemstede, Nederland, 2101 MP
Description:

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding.

Graag stellen wij u voor aan Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding. Ruim 20 jaar geleden startten Mary Brokking en Anne-Marie Bokslag. Wanneer zij over uitvaarten praatten vielen ze op in de overwegend behoudende mannenwereld.

Team-Brokking-Bokslag-6918

Waar vroeger de nabestaanden heel veel uit handen genomen werd, zagen Marry en Anne-Marie dat dat anders kon en zelfs moest, want als je veel uit handen genomen wordt, sta je letterlijk met lege handen. Men wil vaak juist iets doen om verdriet vorm te geven. Langzaam draaiden zij wat aan het roer: “rouw verwerken” werd “werken bij het laatste afscheid,” oftewel zelf doen wat bij je past: helpen de overledene te wassen en aan te kleden, zelf de kist maken of de gekozen kist beschilderen, samen met kleinkinderen. Marry zocht regelmatig naar nieuwe, bijzondere manieren van opbaren. Zo kwam zij in contact met Monique Rang, oprichtster van Wikkelgoed.

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding groeide langzaam uit tot het bedrijf dat wij nu zijn: een mooie groep vrouwen die met betrokkenheid, deskundigheid en warmte haar werk doet.

Met een hecht team staan wij garant voor een uitvaart die bij u past

Ieder mens leeft op zijn of haar eigen manier, heeft eigen voorkeuren en gewoontes en koestert zijn of haar persoonlijke ideeën en dromen.

Voor ons team is het daarom vanzelfsprekend dat bij overlijden het afscheid een persoonlijke invulling krijgt. In de emotionele dagen tussen overlijden en uitvaart moeten echter in korte tijd veel beslissingen worden genomen.

Wij zorgen ervoor dat een familie zorgvuldig keuzes kan maken en dat het afscheid en de uitvaart een persoonlijke invulling krijgen. Hierbij begeleiden wij en geven wij suggesties. Tevens bieden wij families alle ruimte om zelf actief mee te werken aan het afscheid en nemen wij de tijd voor beslissingen en emoties. Daarbij hebben wij aandacht voor alle betrokkenen. Ook houden wij de uitvaartbegeleiding zoveel mogelijk in één hand.

Sommige mensen vinden het een fijne gedachte dat hun dood niet belastend is voor het milieu.  Wij hebben een aantal duurzame keuzes op een rijtje gezet op onze website, onder het kopje “duurzaamheid.”

In ons afscheidshuis zijn verschillende kamers ingericht waarin de familie afscheid kan nemen van de dierbare. Dit zorgt voor privacy en rust.

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding is al ruim 20 jaar thuis in Zuid-Kennemerland, Haarlem, Heemstede en omgeving. Wij zijn onafhankelijk en beschikbaar voor iedere verzekerde.

Send message to moderator