Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Brenda Molenaar Uitvaartzorg voor Mens en Dier

  1. Home
  2. »
  3. Brenda Molenaar Uitvaartzorg voor Mens en Dier
Contact Information
Address:
Oost Indischekade 44, Wormerveer, Nederland, 1521 AS
Description:

Brenda Molenaar Uitvaartzorg voor Mens en Dier

Graag stellen we u voor aan Brenda Molenaar van Uitvaartzorg voor Mens en Dier:

Brenda Molenaar Uitvaartzorg voor Mens en Dier

Het afscheid en een uitvaart kan een van de mooiste dagen van je leven zijn, en mijn streven is om dat samen met nabestaanden te bereiken.

Een uitvaart met Brenda

Ik ben als uitvaartbegeleider begonnen omdat ik de tijd en rust wilde nemen voor de nabestaanden. Vaak, zeker bij grote bedrijven, gaat het vooral om geld. Dat terwijl er in deze periode juist zo’n behoefte is aan  menselijkheid. De begeleiding doe ik dan ook met heel mijn hart, ziel en passie. Ik heb in mijn 25 jaar lange ervaring alle facetten van het vak leren kennen, en heb daarin bovenal het belang van families gezien om de tijd te kunnen nemen. Met de technische know-how en en mijn vergaarde mensenkennis komen we samen snel bij de wensen uit, zodat er ruimte ontstaat voor de rest.

Rijke ervaring

Voor mij is iedere uitvaart bijzonder! In de afgelopen 25 jaar heb ik vele uitvaarten van Hindoestaanse, Surinaamse, Armeense en vele andere culturen en religies, begeleid. Ik sta open voor alles en vraag veel aan nabestaanden en voorgangers. Ik weet niet alles en als ik iets niet weet, dan durf ik dat gerust te vragen. Een bijzondere ervaring voor mij was wel een bespreking waar veel geweld binnen de familie bij kwam kijken. Dit hebben we gelukkig zo kunnen oplossen dat de overledene alsnog een waardig afscheid kon krijgen.

De toekomst

Ik ben erg benieuwd naar en enthousiast over de komst van Resomeren, een duurzaam alternatief voor cremeren waarbij water wordt gebruikt in plaats van vuur. Ik besef me dat ik met mijn tijd mee moet gaan en jongere nabestaanden kiezen meer voor duurzaamheid, zoals kisten, (elektrisch) vervoer, fiets en wades. Ik wil ook graag de hoop uitspreken dat er in het afscheidsproces minder ruzies plaats zullen vinden, iets wat vaak ontstaat door miscommunicatie, social media en whatsapp.

 

Send message to moderator