Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Bas Poelstra Uitvaarten

  1. Home
  2. »
  3. Bas Poelstra Uitvaarten
Contact Information
Address:
Museumlaan 2, Utrecht, Nederland, 3581HK
Description:

Bas Poelstra Uitvaarten

Graag stellen we u voor aan Bas Poelstra Uitvaarten:

Bas poelstra Uitvaarten

Sinds 2002 een vertrouwd gezicht

 Uit eigen ervaring en van dichtbij weet ik hoe waardevol het is om bij het overlijden van een dierbare, iemand met een vertrouwd gezicht en een luisterend oor naast je te hebben staan. Sinds 2002 ben ik uitvaartverzorger in Utrecht en omstreken en met toewijding ben ik voor u de rots in de branding die tijdens een intense en verdrietige periode rust en overzicht brengt.

Afscheid op een passende manier

Door de talloze ontmoetingen ontdekte ik gaandeweg steeds meer mogelijkheden om op een passende manier afscheid van een overleden dierbare te nemen. Nu, jaren later en door eigen ondervinding, kan ik nog meer met hart en ziel persoonlijke uitvaartzorg bieden. Hierbij streef ik naar een toegankelijke benadering voor iedereen. Gebaseerd op vertrouwen, aandacht, tijd en kwaliteit. Op deze manier blijf ik óók trouw aan mijn eigen visie: ‘Ga zoals je geleefd hebt…’

Inzetbaar waar nodig

Te allen tijde mag u bij een overlijden rekenen op mijn inzet, steun en betrokkenheid. Ik ben er voor u wanneer het nodig is en ik doe een stap terug als de situatie daar om vraagt. Samen met u ga ik op zoek naar de juiste vorm, inhoud en mogelijkheden en doen we alles voor een mooi afscheid.

Uitvaart wensenboekje - wilsbeschikking

Wensen voor later

Vrijblijvend aan te vragen: ‘ga zoals je geleefd hebt‘, een wilsbeschikking om persoonlijke uitvaartwensen en ideeën voor later op te schrijven. Klein en intiem of groots en meeslepend? U kunt op deze manier uw naasten laten weten hoe u denkt over uw eigen afscheid en hoe uw alles wilt laten vormgeven. Het zal hen steun en vertrouwen geven bij het maken van keuzes. Uw wensen dragen bij aan een goede en mooie manier van afscheid nemen. Met elke keuze die uzelf maakt, zorgt u ervoor dat meer mensen uw herkennen op de dag dat zij afscheid van u nemen.

Send message to moderator