Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

ArtsLommelen Uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. ArtsLommelen Uitvaartverzorging
Contact Information
Address:
Gerrit Schultestraat 24, Rosmalen, Nederland, 5247 XP
Description:

Lilian Arts

Door een verlies heel dichtbij heb ik gevoeld hoe ontworteld je je kunt voelen en dat persoonlijke betrokkenheid helend werkt. Ik werkte toen nog als voorlichter bij een GGZ-instelling waar verlies, in diverse vormen, was verweven in de dagelijkse werkzaamheden. Daar zag ik hoe sterk en veerkrachtig mensen zijn. Deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik de opleiding Uitvaartverzorging bij de STIVU ben gaan volgen en het diploma heb behaald. Hierna ben ik begonnen met Artslommelen Uitvaartverzorging.

Artslommelen Uitvaartverzorging

Na bij ondernemingen gewerkt en in de keuken gekeken te hebben, heb ik het besluit genomen als zelfstandige verder te gaan. De naam ArtsLommelen Uitvaartverzorging was zo gekozen en het logo van een puzzel ontstond spontaan. Je kunt er van alles om heen bouwen, zoals: het is een gepuzzel om een afscheid en uitvaart vorm te geven die past bij de overledene maar ook alle direct betrokkenen, waar ieder een eigen puzzelstukje aan heeft kunnen bijdragen. Het leven wordt nooit meer zoals het daarvoor was als er een (belangrijk) puzzelstukje ontbreekt.

Kwaliteit en aandacht

Ik werk samen met een klein team van mensen die ieder op eigen wijze ervoor zorgdragen dat alles soepel en naar wens verloopt. Doordat ik klein ben en niet gebonden aan vaste leveranciers kan ik ook snel schakelen. Ik ben als uitvaartondernemer niet de duurste maar ook niet de goedkoopste. Ik zit er tussenin en de ervaring leert dat uiteindelijk niet de kosten bepalend zijn, maar wel de kwaliteit, zorgvuldigheid en aandacht.

Een uitvaart als een puzzel

Betrokkenheid – rust – warmte – respect – samendoen zijn begrippen die ik belangrijk vind in de samenwerking met familie en naastbetrokkenen. De uitvaart is soms anders dan anders, soms creatief, soms traditioneel maar altijd passend als een puzzel.

En ook na de uitvaart is het niet klaar. Dan begint vaak het rouwen. Nazorg is daarom een belangrijk aandachtspunt. Ik werk samen met Chantal van Nunazorg, maar ik blijf persoonlijk de rekening brengen en af en toe een kopje thee drinken bij families of nabestaanden.

 

Artslommelen Uitvaartverzorging

Send message to moderator