Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Alma Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Alma Uitvaartzorg
Contact Information
Address:
Oostwalstraat 6, Naarden, Nederland, 1411RM
Description:

Alma Uitvaartzorg

Graag stellen wij u voor aan Alma Uitvaartzorg:

Van links naar rechts: Ariane Staat, Martha van Seters, Alide Teekens, Barbara Alma.

Team Alma Uitvaartzorg 2023 low

“Uitvaartbegeleiding is ons vak, dat we met passie uitoefenen. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u later kan terugdenken aan een prachtig afscheid.”

Alma Uitvaartzorg

Alma Uitvaartzorg is een kleine onderneming bestande uit 4 bevlogen uitvaartbegeleidsters. Fijne vrouwen met jarenlange ervaring, die goed kunnen luisteren en u kunnen gidsen door uitvaartland. Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart wordt u begeleid door dezelfde uitvaartbegeleidster. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt Alma Uitvaartzorg geleid door Barbara Alma. Zij wordt bijgestaan door Alide Teekens, Ariane Staat en Martha van Seters; iedereen is opgenomen in het Register voor gecertificeerde Uitvaartverzorgers.

In alle rust

De uitvaart en de dagen ervoor zijn een belangrijk onderdeel van het rouwproces; ze vormen samen de laatste herinnering. Het is fijn wanneer het afscheid recht doet aan de overledene en plaatsvindt in een sfeer die past bij de overledene en bij u.
We bieden u persoonlijke en praktische ondersteuning na het overlijden. We kunnen u informeren over alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn en we kennen regio het Gooi en omstreken op ons duimpje. Aan de hand van uw wensen stellen we met u het afscheid samen. In alle rust!

We kennen geen opslag op diensten en producten van derden en geen bonusregelingen. We zijn dus onafhankelijk en vrij om voor u te regelen wat bij u past.

Duurzaamheid

We zijn lid van Greenleave, een initiatief van de uitvaartbranche om uitvaarten zo duurzaam mogelijk te laten verlopen. Voor onze condoleancematerialen wordt bijvoorbeeld geen boom gekapt, alles is gemaakt van planten en is fairtrade. Waar mogelijk maken we gebruik van de biologische pluktuinen in de buurt en vragen genodigden om 1 bloem mee te nemen in plaats van gestoken stukken. Alle beetjes helpen; het hout voor kisten komt van speciaal aangeplante bossen, de manden zijn gemaakt van wilgenteen of van snel groeiende planten. Daarom zijn we ook partner van Wikkelgoed. We doen ons best, maar we weten ook dat het lastig is en 100% helaas niet haalbaar is.

Algemene informatie

Alma Uitvaartzorg is gevestigd in Naarden-Vesting en heeft Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg en het Gooi als haar directe werkgebied. Alma Uitvaartzorg heeft het Keurmerk Uitvaartzorg. De afgelopen jaren op rij werd onze dienstverlening gemiddeld met een 9,8 beoordeeld.

Bel voor een vrijblijvend gesprek naar 035-6910743 of kijk op de website.

Bel bij overlijden 06-31577320

Send message to moderator