Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Akkerhoeve Uitvaarten

  1. Home
  2. »
  3. Akkerhoeve Uitvaarten
Contact Information
Address:
Mosweg 1, Wapenveld, Nederland, 8191 JN
Description:

Akkerhoeve Uitvaarten

Graag stellen we u voor aan Saskia van der Marel, Liesbeth van Helden en Marieke Blaauw van Akkerhoeve Uitvaarten:

Akkerhoeve Uitvaarten

Een gerenommeerd uitvaartbedrijf

Saskia van der Marel is in 2013 gestart met Akkerhoeve uitvaarten. Akkerhoeve is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd uitvaartbedrijf dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid, betrokkenheid en bevlogenheid wanneer het gaat om het begeleiden van families en het regelen van een uitvaart.

Een uitvaart met Akkerhoeve

Akkerhoeve uitvaarten is een onafhankelijke uitvaartonderneming met een persoonlijke aanpak en aandacht voor de medemens, jong en oud. Onze drie bevlogen uitvaartbegeleiders, Saskia van der Marel, Liesbeth van Helden en Marieke Blaauw, staan klaar om u te begeleiden bij het organiseren van het afscheid van uw dierbare of bij het voorbereiden van uw eigen afscheid. Wij denken graag met u mee en inspireren u bij de invulling van en de organisatie rondom het afscheid. Bij Akkerhoeve uitvaarten staan kwaliteit en aandacht hoog in het vaandel. Door onze creatieve en persoonlijke aanpak denken wij in mogelijkheden en gaan wij graag buiten de kaders, terwijl we altijd binnen uw grenzen blijven.

Het ontstaan van Akkerhoeve

Als jongste en enige meisje in een gezin met vier kinderen heb ik geleerd om te denken in mogelijkheden en om te organiseren. Na mijn opleiding aan de hotelschool en werk in de zakelijke dienstverlening, verhuisde ik met mijn gezin naar de Verenigde Staten en keerde later terug naar de omgeving waar ik ben opgegroeid. Als moeder van jonge kinderen werkte ik als kleine zelfstandige en oriënteerde ik me op wat ik werkelijk wilde. Uiteindelijk vond ik mijn passie in de uitvaartzorg, waar ik in korte tijd een intense relatie opbouw met nabestaanden en hen kan helpen bij het afscheid van hun dierbare. Akkerhoeve uitvaarten is mijn eigen onderneming en ik wil iedereen een mooi en liefdevol afscheid meegeven, net zoals ik dat heb mogen ervaren bij mijn eigen moeder.

Benieuwd naar de achtergrond van Liesbeth en Marieke? Kijk op www.akerhoeve-uitvaarten.nl.

Een lokale kern

Onze uitvaartonderneming is gevestigd in de nabije omgeving van Zwolle, Hattem, Wapenveld, Heerde, Epe, Vaassen, Apeldoorn en Hattemerbroek, Wezep, Oldebroek en Elburg. Vanuit onze thuisbasis in Hattem, Wapenveld en Oldebroek staan we voor u klaar om een begrafenis of crematie te regelen in deze regio’s. Of het nu gaat om een intieme uitvaart in besloten kring of een grotere plechtigheid, wij bieden u persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens deze moeilijke periode. Door onze lokale aanwezigheid kennen wij de mogelijkheden en kunnen wij u adviseren over de meest geschikte locaties en diensten voor het afscheid van uw dierbare. Buiten deze regio’s staan we u ook graag bij. We worden vaak voorafgaand aan een overlijden gevraagd om mee te denken over de mogelijkheden en om te adviseren over de haalbaarheid van onze diensten op locatie.

Send message to moderator