Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Akkerhoeve Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Akkerhoeve Uitvaartzorg
Contact Information
Address:
Mosweg 1, Wapenveld, Nederland, 8191 JN
Description:

Akkerhoeve uitvaartzorg: Saskia van der Marel

Na een verleden in de zakelijke dienstverlening en nadat de kinderen uit huis waren, ben ik mijn droom gaan najagen: werken in de uitvaartzorg. Sinds 2013 ben ik met Akkerhoeve uitvaartzorg gestart en het gevoel dat dit het voor mij is, is alleen maar sterker geworden. In deze branche bouw je in korte tijd een hele intense relatie op met de nabestaanden die jou het afscheid van hun dierbare toevertrouwen. Door de uitvaart van mijn eigen moeder weet ik dat een liefdevol afscheid positief kan bijdragen aan de manier waarop je verlies een plek geeft. Dat is dan ook iets wat ik graag aan iedereen zou willen meegeven.

‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’

Hoe ik een uitvaart begeleid hangt volledig af van de wensen van de naasten. Voor mij gaat het er vooral om dat de familie zich goed voelt bij degene die hen begeleidt. Ik vind het zelf belangrijk om duidelijk te zijn over wat ik doe, mijn motto is dan ook: ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’. Het is mijn taak om voorlichting te geven over alle mogelijkheden bij een uitvaart. De familie kan dan bepalen wat het best aansluit bij de overledene.

Akkerhoeve Uitvaartzorg: een uitvaart die past

Bij Akkerhoeve uitvaartzorg speelt duurzaamheid in zoverre een rol dat ik probeer aandacht te geven aan elementen zoals niet te veel printen, kaarten op houtvrij papier en mijn auto is elektrisch. Vaak pak ik zelfs de fiets, als mensen in de buurt wonen. Voor uitvaarten geef ik ook vaak duurzame suggesties, maar het belangrijkst is dat een uitvaart bij iemand past. Mensen laten zich gelukkig niet meer zo voorschrijven ‘wat hoort’, maar volgen meer hun hart. Zo kom je uit bij iets wat veel beter ‘past’. Dat juich ik alleen maar toe.

 

Akkerhoeve uitvaartzorg

Send message to moderator