Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Monuta Richard Ensing

  1. Home
  2. »
  3. Monuta Richard Ensing
Contact Information
Address:
Scottweg 1-01, 4462 GS Goes, Nederland, 4462 GS
Description:

Monuta Richard Ensing

Graag stellen wij u voor aan Richard Ensing:

Richard Ensing

Het begin van Monuta Richard Ensing

Ik heb de opleiding uitvaartverzorger gevolgd, waarna ik ben gaan werken in een groot crematorium. Ik ben begonnen als algemeen medewerker en ben snel doorgegroeid naar de functie van uitvaartverzorger. Toen in 2014 mijn vader, veel te jong nog, overleed heb ik besloten om in Goes te gaan wonen, dichter bij mijn moeder. Gedreven door mijn passie voor het vak ben ik nu uitvaartondernemer bij Monuta Richard Ensing in het gebied Noord en Zuid Beveland. De plaats waar mijn wieg heeft gestaan.

Anders dan het ‘oude’ beeld

In Zeeland heerst nog het “oude” beeld van een begrafenisondernemer. Maar ik ben niet de standaard begrafenisondernemer die je zou verwachten. Over het algemeen heb ik snel een klik met een familie. Ik ben los in de omgang met de nabestaanden, maar denk wel aan de details bij de uitvoering. Ik vind het belangrijk dat een familie weet waar ze aan toe zijn. Daarom vertel ik bij alle mogelijkheden ook direct wat de kosten hiervan zijn, zodat er achteraf geen onverwachte verrassingen zijn. Elke uitvaart is anders, ik geloof daarom ook niet in standaardpakketten.

Kwaliteit voor iedereen

Heeft u geen verzekering bij Monuta, of bent u niet verzekerd? Ook dan kunt u mij inschakelen als uitvaartverzorger. Ik heb het Keurmerk Uitvaartzorg behaald en draag sinds maart 2017 de titel Register Uitvaartverzorger. Dit geeft u zekerheid dat ik voldoe aan strenge eisen over de kwaliteit van een uitvaart.

Monuta Richard Ensing en Wikkelgoed

Niet iedereen kiest voor een uitvaartkist. Steeds vaker zoeken mensen hiervoor een alternatief. In Wikkelgoed hebben wij een partner gevonden die dit alternatief biedt. Lijkwaden en opbaarplanken van hoogwaardige kwaliteit, vervaardigd met oog op mens en milieu.

Duurzaamheid

Doordat in de media steeds vaker het begrip ‘duurzaamheid’ benoemd wordt, zijn mensen zich meer en meer bewust van het feit dat wij ons consumeren zullen moeten aanpassen, als wij willen dat de generaties die volgen dezelfde wereld willen bieden. Wij proberen hierin bij te dragen door verantwoorde producten te gebruiken. Dit, en de kwaliteit, is de reden dat wij een partnerschap zijn aangegaan met Wikkelgoed.

Send message to moderator