Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Urnengedenkpark Sint Willibrordsabdij

  1. Home
  2. »
  3. Urnengedenkpark Sint Willibrordsabdij
Contact Information
Address:
Abdijlaan 1, Doetinchem, Nederland, 7004 JL
Description:

Urnengedenkpark Sint Willibrordsabdij

Ontdek Urnengedenkpark Sint Willibrordsabdij, een urnenbegraafplaats van Natuurwens, in de gewijde grond van de abdijbossen van de Sint Willibrordsabdij, gelegen nabij Doetinchem:

Urnenbegraafplaats Sint Willibrordsabdij

Urnengedenkpark Sint Willibrordsabdij

Onze begraafplaats is een bijzondere plek die wordt gekenmerkt door een serene rust en harmonie. Omringd door stoere eiken, majestueuze beuken en zacht wuivende varens kunt u de geborgenheid en vredige kalmte ervaren. Wat onze locatie extra bijzonder maakt, is de aanwezigheid van de Sint Willibrordsabdij, een kloostergemeenschap waar Benedictijner monniken leven en werken. Het is een plek waar uw urn in gewijde grond wordt begraven, waardoor een diepe verbondenheid met het spirituele en natuurlijke geheel wordt gecreëerd.

Een laatste rustplaats bij de Sint Willibrordsabdij

U heeft altijd de vrije keuze bij het selecteren van de plek voor de urn. Wij zorgen ervoor dat er een ruime afstand wordt gehouden tussen twee plekken, en vanwege de uitgestrektheid van onze natuurgebieden is er praktisch gezien een bijna onbeperkte keuze.  De abdijbossen zijn vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang, en de kerk van de abdij is de gehele dag geopend. Het landgoed is gemakkelijk te bereiken via de A12 en de A18, en hoewel de laatste honderden meters over een onverharde weg gaan, is deze goed onderhouden.

Mogelijkheden

U kunt kiezen voor een enkel urnengraf, waarbij een ruime afstand tot de naastgelegen plek wordt gegarandeerd. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid van een dubbel urnengraf, waarbij meerdere plekken beschikbaar zijn voor het begraven van twee urnen naast elkaar. Als u de urnen van meerdere generaties bij elkaar wilt begraven, kunt u kiezen voor een eigen familieboom. Hierbij reserveert u een aantal plekken rondom de boom op een ruim oppervlak. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, wij streven ernaar om invulling te geven aan uw persoonlijke voorkeuren.

Urnengedenkpark Sint Willibrordsabdij

De visie van de Sint Willibrordsabdij

We erkennen de waarde van de Sint Willibrordsabdij en de rol van de Benedictijner monniken in het behouden van deze spirituele plek. Het samenbrengen van de abdij en de natuurbegraafplaats creëert een unieke omgeving waarin mensen hun dierbaren kunnen herdenken en tegelijkertijd een diepe verbondenheid kunnen voelen met het spirituele en natuurlijke geheel.

Daarnaast streven we ernaar om de natuurlijke biodiversiteit te beschermen en te bevorderen. Daarom worden er geen grafmonumenten geplaatst op de natuurbegraafplaats, maar een boomschijf met inscriptie of het planten van een boom ter herdenking. Op deze manier blijft de natuurlijke schoonheid van het gebied behouden en wordt het een levend eerbetoon aan uw dierbare.

Over Natuurwens

Bij Natuurwens hanteren we een visie waarin natuur en spirituele verbondenheid centraal staan. We geloven in de kracht en schoonheid van de natuur als een bron van troost en heling tijdens het rouwproces. Onze natuurbegraafplaatsen zijn ontworpen met respect voor het landschap en de ecologie, waarbij we streven naar harmonie tussen mens en natuur.

Milieuvriendelijke producten

Bij een afscheid op een natuurbegraafplaats is het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijk afbreekbare producten. Op die manier wordt de natuur namelijk beschermd tegen schadelijke stoffen. In ons productoverzicht kun je filteren op ‘natuurbegraven’ om direct te zien welke producten er gebruikt kunnen worden voor natuurbegraven. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze Takkenbaar, onze Schaal van wilgentenen en onze Hennep lijkwade.

Tarieven Natuurbegraafplaats

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

Send message to moderator