Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Urnenbegraafplaats Landgoed Westerflier

  1. Home
  2. »
  3. Urnenbegraafplaats Landgoed Westerflier
Contact Information
Address:
Lochemseweg 1, Markelo, Nederland, 7475 PA
Description:

Urnenbegraafplaats Landgoed Westerflier

Ontdek Urnenbegraafplaats Landgoed Westerflier, een urnenbegraafpaats van Natuurwens, gelegen in Diepenheim, Overijssel:

Landgoed Westerflier

Landgoed Westerflier

Het landgoed, gelegen in Diepenheim, is een particulier landgoed met een gevarieerd landschap dat bestaat uit prachtige bossen en licht glooiende weilanden. Het schilderachtige stroomgebied van de Regge voegt een bijzonder karakter toe aan de omgeving. Binnen het bos zijn langwerpige ophogingen, genaamd rabatten, aangelegd waarop een deel van de bomen is geplant. Deze rabatten bieden niet alleen een uniek landschappelijk element, maar zorgen ook voor een royale doorkijk naar het omliggende cultuurland. Het uitzicht op de nabijgelegen uitspanning ‘de Viersprong’ vormt een prachtige blikvanger.

Een laatste rustplaats op Landgoed Westerflier

Op ons natuurgebied kunt u uw urn begraven in het oude loofbos, waar een in ere herstelde laan tussen imposante eiken en beuken slingert. U heeft de vrijheid om de plek uit te kiezen die het beste past bij uw behoeften en die van uw dierbaren. Er zijn verschillende mogelijkheden: een enkel urnengraf, een dubbel urnengraf of zelfs een eigen familieboom. Een enkel urnengraf biedt ruimte voor één urn, waarbij we een royale afstand tot de naastgelegen plekken waarborgen. Als u de urnen van meerdere generaties bij elkaar wilt begraven, kunt u een eigen familieboom uitzoeken. Rondom de boom reserveren we een ruim oppervlak waar meerdere plekken beschikbaar zijn. Voor een dubbel urnengraf met twee urnen naast elkaar, hanteren we een nog ruimere afstand tot de naastgelegen plekken.

Landgoed Westerflier

De visie van Natuurwens

Bij Natuurwens geloven we in de kracht van de natuur en haar vermogen om troost en verbondenheid te bieden. We streven ernaar om een laatste rustplaats te creëren die niet alleen mooi is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Door te kiezen voor natuurbegraven draagt u bij aan het behoud van dit prachtige landschap en het bevorderen van biodiversiteit. Onze bosbeheerders zorgen voor het eeuwigdurend beheer en onderhoud van het bos, zodat de natuurlijke schoonheid behouden blijft en een blijvende rustplaats geboden wordt aan de overledenen. Op deze manier verzekeren wij u dat uw dierbaren kunnen rusten in een vredige omgeving, omringd door de pracht van de natuur.

Van harte welkom

Landgoed Westerflier is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. U kunt uw auto parkeren bij café-restaurant De Viersprong, gelegen aan de Lochemseweg 1 (N346) in Markelo. Van daaruit kunt u het bos inwandelen en genieten van de rust en schoonheid die onze natuurbegraafplaats te bieden heeft.

Milieuvriendelijke producten

Bij een afscheid op een natuurbegraafplaats is het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijk afbreekbare producten. Op die manier wordt de natuur namelijk beschermd tegen schadelijke stoffen. In ons productoverzicht kun je filteren op ‘natuurbegraven’ om direct te zien welke producten er gebruikt kunnen worden voor natuurbegraven. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze Takkenbaar, onze Schaal van wilgentenen en onze Hennep lijkwade.

Tarieven Natuurbegraafplaats

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

Send message to moderator