Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Urnenbegraafplaats De Hoge Veluwe

  1. Home
  2. »
  3. Urnenbegraafplaats De Hoge Veluwe
Contact Information
Address:
Houtkampweg 9, Otterlo, Nederland, 6731 AV
Description:

Urnenbegraafplaats De Hoge Veluwe

Welkom bij Urnenbegraafplaats De Hoge Veluwe, een natuurbegraafplaats van Natuurwens, gelegen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe:

Urnenbegraafplaats Hoge Veluwe

Urnenbegraafplaats De Hoge Veluwe

De Hoge Veluwe, een van de oudste en mooiste natuurgebieden van Nederland. Met maar liefst 5.400 hectaren aan bos, heidevelden, grasvlakten, natte vennen en unieke zandverstuivingen, biedt dit park u de mogelijkheid om na uw overlijden op een bijzondere manier herdacht te worden. Ook is er bijzonder cultureel erfgoed, zoals het Kröller-Müller Museum en het Jachthuis Sint Hubertus, ontworpen door Berlage.

Een unieke plek in de natuur

In ons park zijn vier gebieden geselecteerd waar uw urn begraven kan worden: Het Hertenbos, Het Hoge Bos, De Kronkelweg en Het Stenen Hert. Elk gebied heeft zijn eigen unieke karakter, natuurlijke schoonheid en uitstraling. Zo kunt u kiezen voor een plek bij een imposante beuk, een elegante Amerikaanse eik of zelfs bij die ene vliegden die prachtig uitkijkt over het Oud-Reemsterzand. Het is mogelijk om samen met uw dierbaren op zoek te gaan naar de perfecte plek. Op die manier wordt het niet alleen uw plek, maar ook die van uw geliefden, voor altijd.

De mogelijkheden

U kunt kiezen voor een enkel urnengraf, waarbij een ruime afstand tot de naastgelegen plek wordt gegarandeerd. Als u meerdere plekken wenst, zoals een dubbel urnengraf met twee urnen naast elkaar, houden wij een nog ruimere afstand aan tot de naastgelegen plekken. Bent u geïnteresseerd in het begraven van de urnen van meerdere generaties bij elkaar? Dan kunt u een eigen familieboom uitzoeken, waar u op een ruim oppervlakte rondom de boom een aantal plekken reserveert. Wij staan open voor uw speciale wensen en zullen ons best doen om hieraan tegemoet te komen.

Urnenbegraafplaats Hoge Veluwe 2

Over Natuurwens

Bij Natuurwens streven we ernaar om u een persoonlijke en betekenisvolle uitvaartervaring te bieden in het mooiste natuurgebied van Nederland. Wij geloven dat natuurbegraven een prachtige manier is om verbonden te blijven met de natuur en uw dierbaren. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op onze natuurbegraafplaats in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Milieuvriendelijke producten

Wist je dat je de producten van Wikkelgoed ook kunt gebruiken bij een crematie? Met onze natuurlijke producten, zoals de Takkenbaar, onze Schaal van wilgentenen en onze Hennep lijkwade, kun je het afscheid geheel vormgeven op een manier die past bij een laatste rustplaats op de natuurbegraafplaats. In ons productoverzicht kun je filteren op verschillende duurzaamheidscriteria om direct te zien welke producten voor jou passen.

Tarieven Natuurbegraafplaats

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

 

Ingang Otterlo: Houtkampweg 9, 6731 AV Otterlo

Ingang Hoenderloo: Houtkampweg 13, 7352 TC Hoenderloo

Ingang Schaarsbergen: Koningsweg 17, 6816 TC Schaarsbergen

Send message to moderator