Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Natuurbegraafplaats Terwisscha

  1. Home
  2. »
  3. Natuurbegraafplaats Terwisscha
Contact Information
Address:
Bosweer 3, Appelscha, Nederland, 8426 CK
Description:

Natuurbegraafplaats Terwisscha

Ontdek Natuurbegraafplaats Terwisscha, op onze prachtige locatie aan de rand van het nationaal park Drents-Friese Wold:

Natuurbegraafplaats Terwisscha

Natuurbegraafplaats Terwisscha

Onze natuurbegraafplaats is gelegen aan de rand van het prachtige nationaal park Drents-Friese Wold. Dit gebied staat bekend om zijn diverse landschap, bestaande uit uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Hier kunnen mensen in de beslotenheid van de natuur een eeuwigdurende rustplaats vinden voor hun dierbaren. Bij ons worden graven niet geruimd, waardoor de natuur de kans krijgt om zich te herstellen en de graven op te laten gaan in hun omgeving.

De mogelijkheden op Natuurbegraafplaats Terwisscha

U kunt ervoor kiezen om een enkel graf of een urnengraf te kopen. In een urnengraf mogen maximaal twee urnen of asbussen worden begraven. Om de natuur zo min mogelijk te belasten, vragen wij u om gebruik te maken van biologisch afbreekbare kisten of urnen. Het nationaal park biedt ook tal van mogelijkheden voor wandelingen en natuurobservatie. U kunt hier genieten van de schoonheid van de natuur en tot rust komen te midden van de groene omgeving.

Natuurbegraafplaats Terwisscha

De visie van Natuurbegraafplaats Terwisscha

Bij de Natuurbegraafplaats, onderdeel van Stichting Begraafplaatsen Appelscha, hebben we een duidelijke visie. We streven ernaar om een plek te creëren waar mensen op een respectvolle en duurzame manier afscheid kunnen nemen van hun dierbaren. Door te kiezen voor een natuurbegraafplaats, kunnen mensen op een bijzondere manier verbonden blijven met de natuur en hun geliefden.

Milieuvriendelijke producten

Bij een afscheid op een natuurbegraafplaats is het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijk afbreekbare producten. Op die manier wordt de natuur namelijk beschermd tegen schadelijke stoffen. In ons productoverzicht kun je filteren op ‘natuurbegraven’ om direct te zien welke producten er gebruikt kunnen worden voor natuurbegraven. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze Takkenbaar, onze Schaal van wilgentenen en onze Hennep lijkwade.

Tarieven Natuurbegraafplaats

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

Send message to moderator