Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Natuurbegraafplaats Prattenburg

  1. Home
  2. »
  3. Natuurbegraafplaats Prattenburg
Contact Information
Address:
Cuneraweg 420, 3911 RW Rhenen, Nederland, 3911 RW
Description:

Natuurbegraafplaats Prattenburg

Ontdek Natuurbegraafplaats Prattenburg, een nieuwe Natuurbegraafplaats in Eext:

Natuurbegraafplaats Prattenburg

Deze begraafplaats is nog in ontwikkeling, volg de ontwikkelingen rondom Natuurbegraafplaats Prattenburg.

Familielandgoed – Natuurbegraafplaats Prattenburg

Het unieke Familielandgoed Prattenburg is een adembenemend gebied met een overvloed aan diverse flora, fauna, uitgestrekte bossen en betoverende heidevelden, omringd door prachtige lanen. Hier bieden wij binnenkort de mogelijkheid om een vredige rustplaats te reserveren op onze gloednieuwe natuurbegraafplaats. Onze begraafplaats wordt volledig geleid door de natuurlijke omgeving, waarbij graven voor eeuwig behouden blijven en nooit worden geruimd.

Een afscheid bij Prattenburg

Bij het starten van het rouwproces is een betekenisvolle en passende afscheidsceremonie van groot belang. Er zijn talloze mogelijkheden om zo’n ceremonie vorm te geven. Natuurbegraafplaats Prattenburg staat er voor open dat de begrafenis en condoleance op uw eigen unieke wijze wordt georganiseerd. We bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid aan om een bijeenkomst te houden in het sfeervolle koetshuis van Prattenburg.

landgoed-prattenburg-4-web-1.1280x0

Eeuwige rust

Door het reserveren van een graf op Prattenburg draagt u actief bij aan het behoud van de natuur. De opbrengsten van onze natuurbegraafplaats worden direct geïnvesteerd in het beheer van het prachtige natuurgebied. U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van het graf en het verlopen van de grafrechten, want deze zijn voor altijd. Bij Prattenburg is alles uitstekend geregeld, waardoor u in de toekomst geen moeilijke keuzes hoeft te maken.

Milieuvriendelijke producten

Bij een afscheid op een natuurbegraafplaats is het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijk afbreekbare producten. Op die manier wordt de natuur namelijk beschermd tegen schadelijke stoffen. In ons productoverzicht kun je filteren op ‘natuurbegraven’ om direct te zien welke producten er gebruikt kunnen worden voor natuurbegraven. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze Takkenbaar, onze Schaal van wilgentenen en onze Hennep lijkwade.

Tarieven Natuurbegraafplaats

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

Send message to moderator