Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Natuurbegraafplaats Mepperdennen

  1. Home
  2. »
  3. Natuurbegraafplaats Mepperdennen
Contact Information
Address:
Natuurbegraafplaats Mepperdennen, Zwarte Hurenweg, Meppen, Nederland, 7855 TG
Description:

Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Ruimte en vrijheid

Natuurbegraafplaats Mepperdennen ligt bij het mooie Drentse plaatsje Meppen. Een rustige omgeving waar de mogelijkheid is voor eeuwigdurende rust, midden in de natuur. Hier kunt u uw dierbaren straks een bijzondere plek om te gedenken bieden en bespaart u hen moeilijke beslissingen in de toekomst. U kiest zelf de plek waar u zich prettig bij voelt. Een graf is eeuwigdurend en wordt dus niet geruimd.

Alle ruimte voor uw wensen

Vanuit het bewustzijn van het belang van de afscheidsceremonie in het rouwproces is, geeft Natuurbegraafpaats Mepperdennen alle vrijheid om een persoonlijke invulling te geven aan de ceremonie. Zolang respect voor de overledenen en de natuur voorop staan, mag men hier het laatste afscheid op een eigen manier vormgeven.

Een plek op Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Bekijk hieronder een interview met een echtpaar op de Natuurbegraafplaats:

Een bijzondere gedenkplek

Natuurbegraafplaats Mepperdennen geeft nabestaanden een bijzondere gedenkplek in een stille, groene omgeving. De graven liggen op ruime afstand van elkaar; niet in rijen, maar verspreid door het bos. Tussen zonsopgang en zonsondergang is iedereen er  welkom om dierbaren te gedenken en de troostende kracht van natuur te ervaren. Onderhoud aan het graf is niet nodig en men hoeft zich geen zorgen te maken over het verlopen van het grafrecht.

Milieuvriendelijke producten

Bij een afscheid op een natuurbegraafplaats is het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijk afbreekbare producten. Op die manier wordt de natuur namelijk beschermd tegen schadelijke stoffen. Omdat wij graag willen meehelpen aan het organiseren van een groene uitvaart zijn al onze producten natuurlijk afbreekbaar. Zo kunt u op een natuurbegraafplaats bijvoorbeeld gebruik maken van onze Takkenbaar, onze Schaal van wilgentenen, onze Spijkerstof lijkwade en onze Zachte lijkwade.

Tarieven Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

Send message to moderator