Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Natuurbegraafplaats IJsselhof

  1. Home
  2. »
  3. Natuurbegraafplaats IJsselhof
Contact Information
Address:
Goejanverwelledijk 6, Gouda, Nederland, 2806 NZ
Description:

Natuurbegraafplaats IJsselhof

Ontdek DELA IJsselhof, een rustig gelegen crematorium en (natuur)begraafplaats in het prachtige Gouda, bekend om haar rijke historie en cultureel erfgoed:

DELA_IJsselhof_Crematorium_Natuurbegraafplaats_Gouda18

Natuurbegraafplaats IJsselhof

Onze natuurbegraafplaats bevindt zich in een parkachtige omgeving, vlak bij het centrum van de stad. Het natuurgebied is zorgvuldig onderhouden en biedt een serene omgeving voor het gedenken van dierbaren. Omringd door groen en met respect voor de natuur, vormt deze plek een passend decor voor een afscheid dat in harmonie is met de omringende natuur. Met sfeervolle ruimtes die overvloeien met natuurlijk daglicht, bieden wij een warme en bijzondere plek voor het afscheid nemen van een geliefde.

Een uitvaart op IJsselhof

Wanneer je geconfronteerd wordt met het regelen van een afscheid voor een dierbare, kan dit een overweldigende ervaring zijn. Er komt veel informatie op je af en er moeten verschillende keuzes gemaakt worden. Bij DELA IJsselhof begrijpen wij dit en daarom staan onze uitvaartverzorgers klaar om je in elke stap van het proces te ondersteunen, ook als je geen verzekering hebt. Zij beantwoorden al jouw vragen en zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet bij het regelen van een uitvaart in Gouda en omgeving.

DELA_IJsselhof_Crematorium_Natuurbegraafplaats_Gouda5

De mogelijkheden op Natuurbegraafplaats IJsselhof

Op onze locatie bieden wij diverse mogelijkheden voor het afscheid nemen van je dierbare. Zo kun je gebruik maken van onze aula, zowel binnen als in de buitenlucht, waar een afscheidsdienst gehouden kan worden. Daarnaast is er een familiekamer waar je met naasten kunt samenkomen en herinneringen kunt delen. Ook hebben we faciliteiten voor de ontvangst van gasten en een koffiekamer om gezamenlijk herinneringen op te halen. Voor degenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, is het zelfs mogelijk om de afscheidsdienst op afstand bij te wonen. Daarnaast heb je toegang tot onze prachtige (natuur)begraafplaats.

Milieuvriendelijke producten

Bij een afscheid op een natuurbegraafplaats is het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijk afbreekbare producten. Op die manier wordt de natuur namelijk beschermd tegen schadelijke stoffen. In ons productoverzicht kun je filteren op ‘natuurbegraven’ om direct te zien welke producten er gebruikt kunnen worden voor natuurbegraven. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze Takkenbaar, onze Schaal van wilgentenen en onze Hennep lijkwade.

Tarieven Natuurbegraafplaats

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

 

Voel je vrij om een bezoek te brengen aan ons crematorium en/of de (natuur)begraafplaats. Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een rondleiding, waarbij we je uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben, zoals horeca-opties en avondlijke afscheidsdiensten.

Send message to moderator