Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Natuurbegraafplaats Huis ter Heide

  1. Home
  2. »
  3. Natuurbegraafplaats Huis ter Heide
Contact Information
Address:
Middelstraat 1, De Moer, Nederland, 5176 NH
Description:

Natuurbegraafplaats Huis ter Heide

Ontdek natuurbegraafplaats Huis ter Heide, te midden van de prachtige natuur van het Groene Hart van Brabant:

Natuurbegraafplaats Huis ter Heide

De natuur van Huis ter Heide

Op ons landgoed bieden wij een laatste rustplaats die troost, rust en verwondering brengt. Bij ons kun je kiezen voor een eigen plek in de natuur, waar je voor altijd kunt rusten. Het gebied wordt gekenmerkt door een diversiteit aan flora en fauna. In het voorjaar kun je genieten van diepgele brem en in de zomer kleurt de heide paars. Heldergroene mossen en varens sieren de bodem van het bos. Het is een plek waar de natuur in al haar pracht en praal te bewonderen is. Een plek waar je je kunt laten meevoeren door de wind en waar de geluiden van zingende vogels je omringen.

Natuur voor de volgende generaties

We willen graag bijdragen aan het behoud en de ontwikkeling van de natuur in Nederland. Daarom werken we samen met partners zoals Natuurmonumenten en de Stichting Nieuwe Natuur. Een deel van de opbrengsten van een natuurgraf wordt gereserveerd voor het onderhoud van het natuurgebied en de ontwikkeling van nieuwe natuur. Op deze manier blijft de natuur voor altijd natuur en kunnen toekomstige generaties er ook van genieten.

Natuurbegraafplaats Huis ter Heide

Mogelijkheden op Natuurbegraafplaats Huis ter Heide

We beschikken over een sfeervolle ceremonieruimte waar afscheidsdiensten kunnen plaatsvinden. Deze ruimte is geschikt voor zowel kleine intieme bijeenkomsten als grotere groepen. Op het landgoed zelf er ook ruimte voor diverse herdenkingsmogelijkheden. Denk hierbij aan het plaatsen van gedenktekens, het organiseren van herdenkingsbijeenkomsten of het planten van een boom ter nagedachtenis. Daarnaast organiseren we regelmatig natuurwandelingen op ons terrein, om nabestaanden de gelegenheid te bieden om in alle rust en sereniteit te genieten van de natuurlijke omgeving.

Milieuvriendelijke producten

Bij een afscheid op een natuurbegraafplaats is het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijk afbreekbare producten. Op die manier wordt de natuur namelijk beschermd tegen schadelijke stoffen. In ons productoverzicht kun je filteren op ‘natuurbegraven’ om direct te zien welke producten er gebruikt kunnen worden voor natuurbegraven. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze Takkenbaar, onze Schaal van wilgentenen en onze Hennep lijkwade.

Tarieven Natuurbegraafplaats

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

Send message to moderator