Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Natuurbegraafplaats Het Wienerveeld

  1. Home
  2. »
  3. Natuurbegraafplaats Het Wienerveeld
Contact Information
Address:
Wiener Benteler-Scheidingsweg 11, Bentelo, Nederland, 7495 PG
Description:

Natuurbegraafplaats Het Wienerveeld

Ontdek Natuurbegraafplaats Het Wienerveeld, gelegen in het prachtige Twente, omringd door bossen, weilanden en beekjes:

Natuurbegraafplaats Het Wienerveeld

Informatie over het natuurgebied

Landgoed Het Wienerveeld is een prachtig natuurgebied dat volop in ontwikkeling is. Het bestaat uit loofbos, heide en een vijver. Tijdens uw bezoek kunt u een mooie wandelroute volgen die u langs de meest schilderachtige plekjes leidt. Zo is er een boskapel waar u een ceremonie in de openlucht kunt organiseren, omringd door de geluiden van de natuur. Ook is er de Gertievijver, vernoemd naar Gertie Hissink, onze landschapsadviseur. Langs de vijver groeien allerlei planten, en er bestaat de mogelijkheid om de as van uw dierbare in een speciale urn in de vijver te laten drijven. Verder is er een uitkijkplaats waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de natuurbegraafplaats.

Het gebied wordt met zorg beheerd om de natuurlijke groei te stimuleren. U zult de komende jaren verrast worden door de prachtige veranderingen en nieuwe ontdekkingen die hier plaatsvinden.

De loop van de natuur

Bij Natuurbegraafplaats Het Wienerveeld volgen we de loop van de natuur en moedigen we een duurzame benadering van begraven aan. Onze visie is gebaseerd op respect voor de natuur, het behoud van biodiversiteit en het creëren van een blijvende herinneringsplek voor geliefden. We geloven dat de natuur een troostende en helende omgeving biedt, zowel voor degenen die afscheid nemen als voor degenen die achterblijven. Door te kiezen voor een laatste rustplaats in de natuur, krijgen nabestaanden de mogelijkheid om verbonden te blijven met hun dierbaren op een organische en serene manier.

Natuurbegraafplaats Het Wienerveeld

Een blijvende herinnering

Om een bezoek te brengen aan Natuurbegraafplaats Het Wienerveeld, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. We staan open voor vragen en willen graag uw wensen bespreken. Tijdens uw bezoek kunt u kennismaken met de verschillende opties en de rust en schoonheid van het natuurgebied ervaren. Voor diegenen die overwegen om een natuurgraf te reserveren, bieden we begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het creëren van een blijvende herinnering die past bij uw wensen en waarden.

Milieuvriendelijke producten

Bij een afscheid op een natuurbegraafplaats is het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijk afbreekbare producten. Op die manier wordt de natuur namelijk beschermd tegen schadelijke stoffen. In ons productoverzicht kun je filteren op ‘natuurbegraven’ om direct te zien welke producten er gebruikt kunnen worden voor natuurbegraven. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze Takkenbaar, onze Schaal van wilgentenen en onze Hennep lijkwade.

Tarieven Natuurbegraafplaats

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

Send message to moderator