Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Natuurbegraafplaats Den en Rust

  1. Home
  2. »
  3. Natuurbegraafplaats Den en Rust
Contact Information
Address:
Frans Halslaan 27, Bilthoven, Nederland, 3723 EA
Description:

Natuurbegraafplaats Den en Rust

Ontdek DELA Den en Rust, een crematorium en natuurbegraafplaats gelegen in het prachtige bosrijke gebied van Bilthoven:

DELA_Crematorium_Den_en_Rust_Bilthoven_2

Natuurbegraafplaats Den en Rust

Onze locatie is omringd door groene dennenbomen en biedt een serene en rustige omgeving voor een afscheid naar wens. Bij DELA Den en Rust streven we ernaar om een persoonlijk en bijzonder afscheid mogelijk te maken voor iedereen, ongeacht of je bij ons verzekerd bent. Onze natuurbegraafplaats is gelegen in een prachtig natuurgebied. Omgeven door groen en rust straalt het een serene sfeer uit die bijdraagt aan een respectvolle en vredige laatste rustplaats voor je dierbare. Het gebied is toegankelijk voor bezoekers tussen zonsopgang en zonsondergang, zodat je op elk gewenst moment kunt komen om te gedenken en te rouwen.

Een uitvaart bij Den en Rust

Bij het regelen van een afscheid van een dierbare komt er veel op je af. Het is begrijpelijk dat je dan zeker wilt zijn dat je niets over het hoofd ziet. Ons betrokken team van specialisten staat voor je klaar om je bij iedere stap te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden. Of je nu kiest voor een afscheidsdienst in onze aula, de huiskamer of liever herinneringen ophaalt in de koffiekamer, bij DELA Den en Rust bieden we diverse mogelijkheden om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken.

Daarnaast kun je zelf de afscheidsdienst samenstellen volgens jouw wensen. We begrijpen dat niet iedereen altijd fysiek aanwezig kan zijn, daarom bieden we ook de mogelijkheid om een afscheidsdienst op afstand bij te wonen. Bovendien heb je toegang tot onze (natuur)begraafplaats, urnenmuren en strooivelden, waar je in alle rust kunt rouwen en herdenken.

DELA_Crematorium_Den_en_Rust_Bilthoven_7

De visie van Natuurbegraafplaats Den en Rust

Bij DELA Den en Rust hebben we een duidelijke visie op natuurbegraven. We geloven in het behoud van de natuur en het creëren van een duurzame omgeving waarin mensen op een respectvolle manier kunnen worden begraven. Natuurbegraven draagt bij aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van ons gebied, en elke begrafenis op onze natuurbegraafplaats draagt bij aan het behoud van het natuurgebied voor toekomstige generaties.

Milieuvriendelijke producten

Bij een afscheid op een natuurbegraafplaats is het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijk afbreekbare producten. Op die manier wordt de natuur namelijk beschermd tegen schadelijke stoffen. In ons productoverzicht kun je filteren op ‘natuurbegraven’ om direct te zien welke producten er gebruikt kunnen worden voor natuurbegraven. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze Takkenbaar, onze Schaal van wilgentenen en onze Hennep lijkwade.

Tarieven Natuurbegraafplaats

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

Send message to moderator