Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Bosbegraafplaats witteveen

  1. Home
  2. »
  3. Bosbegraafplaats witteveen
Contact Information
Address:
Mejuffrouw A. Talmaweg 18, Witteveen, Nederland, 9439 TJ
Description:

Bosbegraafplaats witteveen

Ontdek Bosbegraafplaats Witteveen, een unieke begraafplaats in het bos:

Bosbegraafplaats witteveen

Bosbegraafplaats Witteveen

Onze bosbegraafplaats bevindt zich op een apart gedeelte van begraafplaats Witteveen en heeft een bijzondere ambiance. Hier liggen graven verspreid tussen de bomen en struiken, waardoor een harmonieuze en vredige omgeving ontstaat. We hechten veel waarde aan het behoud en de bescherming van dit prachtige natuurgebied. Daarom hebben we specifieke richtlijnen opgesteld om ervoor te zorgen dat de begraafplaats in harmonie blijft met haar omgeving. Op deze manier dragen we bij aan het behoud van de natuurlijke flora en fauna, zodat toekomstige generaties hier ook van kunnen blijven genieten.

Laatste rust op Bosbegraafplaats Witteveen

Wij verwelkomen niet alleen inwoners van de gemeente Midden-Drenthe, maar ook mensen van buiten de regio kunnen hier hun laatste rustplaats vinden. Bij Bosbegraafplaats Witteveen streven we naar een natuurlijke en respectvolle laatste rustplek voor iedereen. Hierbij hoort dat we de graven niet op volgorde van nummer uitgegeven, maar we u de vrijheid geven om een specifieke plek te kiezen die past.

Natuurlijke grafbedekking

Bij de bedekking van de graven streven we naar een harmonieus geheel dat aansluit bij de natuurlijke sfeer van de begraafplaats. Daarom staan we uitsluitend graftekens van ongeverfd hout, zwerfkeien of maaskeien toe. Daarnaast is beplanting rondom de graven toegestaan, op voorwaarde dat deze past bij het karakter en de sfeer van het bos. We streven naar een natuurlijke uitstraling waarbij de beplanting mag verwilderen, maar geen hinder mag veroorzaken voor aangrenzende graven.

Milieuvriendelijke producten

Bij een afscheid op een natuurbegraafplaats is het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijk afbreekbare producten. Op die manier wordt de natuur namelijk beschermd tegen schadelijke stoffen. In ons productoverzicht kun je filteren op ‘natuurbegraven’ om direct te zien welke producten er gebruikt kunnen worden voor natuurbegraven. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze Takkenbaar, onze Schaal van wilgentenen en onze Hennep lijkwade.

Tarieven Natuurbegraafplaats

Benieuwd naar de kosten van natuurbegraven? Vergelijk de tarieven van alle natuurbegraafplaatsen.

Send message to moderator