bamboe lijkwade

Bamboe lijkwade

De Bamboe lijkwade is een lichte, serene lijkwade. Aan de zijkant zitten stevige draag lussen van breed band waarmee de wade gedragen kan worden. De lijkwade wordt geleverd met een bijbehorende draagplank.


500,00

Wissen
Voor 17u besteld, morgen in huis (niet op zon- en feestdagen)

Kwaliteit & afmeting

Maat L: 270x180cm met een inschuifplank van 170x46cm (lxb). Maat XL: 300x210cm met een inschuifplank van 190x55cm (lxb).

Verzending & retournering

Wij garanderen dat uw product op tijd worden geleverd. Vandaag besteld voor 17u is de volgende dag geleverd. Dit met uitzondering van zondag. Rerourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na aankoop.

100% bamboe lijkwade

De Bamboe lijkwade is volledig gemaakt van bamboe. Ondanks de hardheid van bamboe als plant is de stof opvallend zacht en soepel. De licht glanzende witte stof voelt bij aanraking glad aan. De wade kan met vier linten worden dichtgeknoopt. Dit geheel geeft de wade een lichte, vredige uitstraling.

bamboe lijkwade

Zelf inwikkelen

Door de vier linten die de bamboe lijkwade dichtknopen is het erg gemakkelijk om deze wade eigenhandig aan te leggen. Vaak wordt dit ervaren als een waardevolle handeling. Er kunnen op dat moment aandenkens zoals briefjes in de lijkwade worden gelegd. Dit kan de lijkwade voor iedereen een persoonlijke betekenis geven. U kunt hier meer lezen over zelf inwikkelen.

bamboe lijkwade

Mileuvriendelijk

De Bamboe lijkwade is een milieubewuste keuze. Bamboe textiel komt van de bamboe plant die erg snel en gemakkelijk groeit. Een groot voordeel van de plant is dat er geen pesticides nodig zijn. Ook is er geen extra watertoevoer nodig. Dit maakt bamboe een erg milieu- en natuurvriendelijke grondstof voor het maken van textiel.

bamboe lijkwade

De stof

bamboe lijkwade
bamboe lijkwade
Wikkelgoed vouwwijze

Veelgestelde vragen

Om uw vragen te beantwoorden hebben wij veelgestelde vragen op een rij gezet.

Vragen

Kan een lijkwade worden gebruikt bij een crematie?

Ja, een lijkwade kan in combinatie met een draagbaar gebruikt worden bij een crematie. Bij sommige crematoria is het verplicht om een Inschuifplank te gebruiken als de baar geen platte bodem heeft. Neem daarom altijd eerst contact op met het crematorium dat u voor ogen heeft.
Inschuifplank

Kan een lijkwade worden gebruikt bij een begrafenis?

Ja, een lijkwade kan in combinatie met een draagbaar gebruikt worden bij een begrafenis. Er zijn zelfs verschillende natuurbegraafplaatsen in Nederland waar het gebruik van een wade wordt aangeraden.

Wat is natuurbegraven?

Natuurbegraven is het begraven van overledenen in een natuurgebied dat hiervoor beschikbaar is gesteld. Meestal is het grafrecht van een natuurgraf eeuwig durend en kunt u de ligplaats zelf kiezen tijdens een wandeling over het gebied.
Natuurbegraafplaatsen

Alle veelgestelde vragen