Aangesloten uitvaartbegeleiders

Hier vindt u alle uitvaartbegeleiders die met ons samenwerken.

Uitvaartzorg Drimmelen

  1. Home
  2. » Uitvaartzorg Drimmelen
Contact Information
Address:
Oud Drimmelen 4, Drimmelen, Nederland, 4924 EK
Phone:06 -34 550 680
Description:

Cecile van Schie-Langenberg en Corry Koevoet

Cecile is werkzaam geweest in public relations, communicatie- en organisatiewerk en als bloemarrangeur. “Samen met persoonlijke verlieservaringen maakt dit dat ik vanuit een stevige basis kan doen waarvoor ik elke keer kom te staan.” Sinds 2008 Is zij de drijvende kracht achter het bedrijf. Corry heeft gewerkt in de verpleging, in de planning en organisatie van een zorginstelling en als gezondheidscoach. “Ik heb veel naast mensen mogen staan in moeilijke fases en op keerpunten in hun leven. Nu mag ik ook meelopen in het laatste stukje. Dat vind ik heel bijzonder en beschouw ik als een voorrecht.” Sinds 2008 is ze werkzaam bij Uitvaartzorg Drimmelen.

Uitvaartzorg Drimmelen, rust en tijd

Mensen vinden een uitvaart “mooi” als ze voelen dat er rust en tijd is. Als hetgeen dat ervaren wordt oprecht is, is de eigenheid voelbaar. Met oprechte aandacht en respect bieden we praktische en gerichte zorg en bieden we houvast en troost. Stap voor stap bewuste keuzes kunnen maken, is waar we de tijd voor nemen.

Bijzondere uitvaarten

Een gedenkwaardige uitvaart die we hebben meegemaakt is bijvoorbeeld van een Indonesische familie. Het afscheid in de kerk duurde drie uur. Gasten liepen in en uit en er werd gezongen en muziekinstrumenten bespeeld door de familie zelf. Verder zijn uitvaarten van jonge mensen bijzonder, omdat we er vanuit gaan dat we allemaal oud worden… Maar elke uitvaart kan bijzonder zijn. Als familie of vrienden zelf spreken bijvoorbeeld. Wij helpen hen dan ook graag bij het oefenen daarvan.

Meer begraven op natuurbegraafplaatsen

In de toekomst zal er meer begraven worden op natuurbegraafplaatsen, denken wij. Daar zijn nog niet veel mensen mee vertrouwd, maar het wordt als bijzonder beschouwd, evenals het in doeken wikkelen. We leggen het wel steeds voor, mede in het kader van duurzaamheid en de keuzemogelijkheid. Twee jaar geleden hebben we in onze gemeente de 2e plaats behaald als Maatschappelijk verantwoord ondernemer. Duurzaamheid zit hem niet alleen in de zorg voor het milieu, maar ook in het zorgvuldig begeleiden van de naasten, voor, tijdens en na het afscheid, zodat ieder weer verder kan.

 

Uitvaartzorg Drimmelen