Aangesloten uitvaartbegeleiders

Hier vindt u alle uitvaartbegeleiders die met ons samenwerken.

Memoria Uitvaartzorg

  1. Home
  2. » Memoria Uitvaartzorg
Contact Information
Address:
Rotterdam, Nederland
Phone:0104479900
Description:

Memoria Uitvaartzorg

Graag stellen wij u voor aan Memoria Uitvaartzorg:

Sereen, aards, klassiek of levendig. Men neemt een leven lang beslissingen. Dit geldt ook voor het vormgeven van een afscheid.  Er moet in een korte, vaak emotionele tijd veel geregeld worden. Een familie staat, voorbereid of niet, voor belangrijke beslissingen. Het team van Memoria Uitvaartzorg staat voor een familie klaar. We werken met en namens de familie voor het afscheid, om de begrafenis of crematie tot in de puntjes te verzorgen. Wij zijn het aanspreekpunt, zonder dat wij op de voorgrond treden. Tegelijkertijd heeft de familie alle ruimte om zelf beslissingen te nemen en te regelen.

Zichtbaar wanneer nodig en onzichtbaar wanneer mogelijk.

In alle gevallen kunnen we, door onze ervaring, een uitvaart samenstellen die aansluit op de ideeën, wensen, overtuiging, smaak en levensstijl (van de nabestaanden).

We bieden alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. Passend en persoonlijk. Voor iedereen, al dan niet verzekerd.

Vaak verandert zomaar het leven van een nabestaande. Juist omdat iemand van iemand hield, is er intens verdriet. Dat doet ook pijn. Elk gemis, ieder verlies van een (ongeboren) kind, ouder, baan, vriend, collega, huisdier, dementerende partner of echtgenoot kan ons in een emotionele achtbaan doen belanden. Of het voelt alsof het leven volledig stil is komen te staan.

Memoria Uitvaartzorg organiseert regelmatig bijeenkomsten over rouw & verlies en brengt lotgenoten in contact met elkaar.

Memoria Uitvaartzorg