Aangesloten uitvaartbegeleiders

Hier vindt u alle uitvaartbegeleiders die met ons samenwerken.

Diny Neplenbroek Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. ┬╗ Diny Neplenbroek Uitvaartbegeleiding
Contact Information
Address:
Jan Goldschmedingplantsoen 20, Amstelveen, Nederland, 1185 EN
Phone:0622460546
Description:

Diny Neplenbroek Uitvaartbegeleiding

Graag stellen wij u voor aan Diny Neplenbroek Uitvaartbegeleiding:

Diny Neplenbroek Uitvaartbegeleiding

Het begin

Als ziekenverzorgster kwam ik al jong in aanraking met de dood. Hierbij heb ik ruime ervaring opgedaan in het verzorgen en begeleiden van terminale pati├źnten. Deze ervaringen, en mijn ontwikkeling als natuurgeneeskundige en yogalerares, hebben mij inzicht gegeven in de gevoelens die zich rondom de dood afspelen. Na de dood van mijn oudste zoon in 2002 ben ik nu ook ervaringsdeskundige geworden.

Diny Neplenbroek Uitvaartbegeleiding

Ik wilde als uitvaartbegeleider voor mijzelf werken zodat ik de tijd kan nemen en geven die nodig is voor het verzorgen van een goede uitvaart. Deze onafhankelijkheid geeft mij de ruimte om mijn aanpak volledig af te stellen op de behoeftes en de wensen van de familie en de overledene. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen in dit proces gehoord en gezien wordt, en zorg daarom dat ik goed contact onderhoud met de betrokkenen. Het is mijn taak om goed te luisteren en te zien wat er nodig is om de uitvaart tot een succes te maken.

Een bijzondere uitvaart.

In mijn ogen is elke uitvaart bijzonder, en daarin sta ik open voor elke cultuur en elk geloof. Ik denk dat deze openheid voor de toekomst iets belangrijks is, ook voor de nabestaanden. Soms heb ik het gevoel dat er meer openheid kan zijn voor het uiten van gevoelens, op welke manier dan ook. Dit valt voor mij samen met het bewustzijn dat het leven niet vanzelfsprekend is, en dat we meer open kunnen staan voor de dood en dit verdriet.

Duurzaamheid

Ik vind duurzaamheid erg belangrijk in mijn onderneming. Ik streef er altijd naar dat alles zo natuurlijk mogelijk verloopt. Vanuit dit streven ben ik ook terecht gekomen bij het Netwerk Uitvaartvernieuwers, waar ik onder andere de oprichtster van Wikkelgoed, Monique Rang, heb ontmoet!