Menu
0

Geen producten in de winkelwagen.

Alma Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Alma Uitvaartzorg
Contact Information
Address:
Oostwalstraat 6, Naarden, Nederland, 1411RM
Description:

Alma Uitvaartzorg

Graag stellen wij u voor aan Barbara Alma van Alma Uitvaartzorg

Het begin

Na het overlijden van mijn man wilde ik graag praten over de dood. Ik was toen nog jong, 45 jaar, en ik vond niemand om mij heen met wie dat goed kon. Uiteindelijk ben ik toen bij de uitvaartopleiding van Meander terecht gekomen, waar ik een keer per week naar school ging. Door de manier waarop ik hier mijn ei kwijt kon, zag ik steeds meer in dat het een mooi beroep was. Toen heb ik ontslag genomen om zelf aan het roer te staan en een eigen onderneming te starten.

Op maat vormgegeven

Elke uitvaart die wij organiseren is op maat vormgegeven. De uitvaart en de dagen ervoor zijn een belangrijk onderdeel van het rouwproces; ze vormen samen de laatste herinnering. Het is fijn wanneer het afscheid recht doet aan de overledene en de sfeer past bij de overledene en de nabestaanden. Het vooraf bespreken van de uitvaart kan daarbij helpen, maar ook het zelf actief bijdragen. Wij bieden (praktische) hulp en ondersteuning bij het vormgeven van een persoonlijk afscheid, uitgaande van de wensen van de overledene en de nabestaanden. Een uitvaart is goed geweest als de nabestaanden later terugkijken op een ‘prachtige’ dag.

Een groot hart

Alma Uitvaartzorg staat open voor iedereen. Inmiddels bestaat Alma Uitvaartzorg uit meerdere vrouwen, ik heb 2 geweldige collega’s erbij gekregen. We hebben een groot hart, er is ruimte voor verdriet.

Duurzaamheid

Wij maken veel gebruik van duurzame en ecologisch verantwoorde kisten, manden, waden, vervoer en condoleancemateriaal. We doen hard ons best om op deze manier zo duurzaam mogelijk onze uitvaarten te organiseren.

Alma Uitvaartzorg

Send message to moderator