Een zachte uitvaart

Voor ondernemers

Uitvaartondernemers of –verzorgers zijn voor nabestaanden bijzonder belangrijk in de fase rondom het afscheid. Zij kunnen de nabestaanden op een goede en kundige manier adviseren over alle keuzes en mogelijkheden. Wikkelgoed Uitvaarttextiel wil de uitvaartondernemer graag ondersteunen in dit proces.

Stalenboekje

Wikkelgoed heeft een stalenboekje met daarin de stoffen van de lijkwades. Met dit stalenboekje kunt u de nabestaanden laten voelen van welke stof de verschillende wades gemaakt zijn. Dit maakt het idee van een lijkwade concreet en tastbaar. De stalenboekjes worden gratis geleverd in een mooie beschermende envelop. Vraag het gratis stalenboekje hier aan.


Infobladen

Wikkelgoed biedt een infoblad op A4 formaat per product aan. Op dit infoblad staan een aantal foto’s, een beschrijving van het product en de consumentenverkoopprijs. Deze kunnen digitaal verstuurd worden, zodat u ze op laptop of tablet kunt gebruiken. De infobladen zijn geheel gratis aan te vragen. Vraag de gratis infobladen hier aan.


Productfoto’s

Wikkelgoed heeft van al haar producten professionele productfoto’s laten maken. Wilt u deze gebruiken op uw website bijvoorbeeld ter inspiratie voor uw klanten of in de media, neem dan even contact met ons op en we zullen deze digitaal versturen. Verkrijgbaar in hoge en lage resolutie. Vraag de gratis productfoto’s hier aan.


Folders

Wikkelgoed heeft een mooie folder die gemakkelijk aan de consument kan worden meegegeven. Deze zijn gratis aan te vragen en worden per post verstuurd.


Vouwinstructie

Wikkelgoed heeft een zeer duidelijke vouwinstructie waarin de vouw manier voor opbaren en de manier voor het sluiten van de wade wordt weergegeven. Deze vouwinstructie evenals de animaties daarvan zijn op deze pagina te vinden. De vouwinstructie is hier gratis te downloaden.


Advies

Wanneer u meer advies wilt over een lijkwade, dan kunt altijd even bellen: 020 – 845 73 43.
We kunnen u bijvoorbeeld helpen met de keuze van de wade, soms past een soepele dunne stof uitstekend terwijl een andere keer een wat dikkere stoere stof mooi aansluit bij de wensen van de nabestaanden. Ook wanneer u praktische vragen heeft, over het aanleggen, de levertijd of plekken om een wade op te halen kunt u contact met ons opnemen.


Bestellen

Bestellingen kunt u doorgeven per mail, contactformulier of telefoon (020 – 845 73 43). Ook kunt u via de webshop bestellen en betalen. We zullen de bestelling zo snel mogelijk bevestigen.


Prijzen

Wikkelgoed werkt met ondernemersprijzen. De advies verkoopprijzen staan op de website vermeld. Vraag de prijslijst bij ons op.


Verzending

Alle producten zijn standaard uit voorraad leverbaar en worden per koerier verstuurd. Wikkelgoed heeft in Besseling koeriers een betrouwbare distributiepartner gevonden. We rekenen verzendkosten. Bestellingen voor 17:00 uur worden de volgende dag tussen 8:00 en 18:00 uur bezorgd, met uitzondering van zondag. Het verzenden van sets of baren kost 50, – euro, het verzenden van een wade kost 15, – euro. We hebben ook een direct levering optie. Vraag naar de mogelijkheden en kosten daarvan.


Afhalen

De producten van Wikkelgoed zijn op afspraak te koop en af te halen bij de volgende samenwerkingspartners:
Siska Caneel Uitvaarten in Arnhem tel: 06 – 526 887 06
Carla van der Burg Uitvaartverzorging in Groningen tel:  050 – 318 66 36
Coda Uitvaarten in Lieshout tel: 0499 – 422 134
Meander Uitvaartbegeleiding in Zwolle tel: 038 – 453 63 20
Uitvaartservice Peter de Haan in Uitgeest tel: 06 – 440 22 582

Verder zijn er nog een aantal andere afhaalpunten, bel voor een afspraak: 020 – 845 73 43
Amsterdam
Amersfoort


Facturering

Facturering volgt na bestelling en levering. Wikkelgoed factureert waar mogelijk digitaal om zo ook bij te dragen aan een beter milieu.


Contact

Wilt u meer informatie neem dan telefonisch contact op via 020 – 845 73 43 of vul onderstaand contactformulier in.

Ondernemerskit bestellen