Een zachte uitvaart

Werkt samen met

Wikkelgoed zoekt samenwerking met uitvaartondernemers en uitvaartverzorgers. Om van elkaar te leren en elkaar te versterken. En zo steeds meer mensen kennis te laten maken met de lijkwade.

Uitvaartservice Peter de Haan

Onze samenwerking met Uitvaartservice Peter de Haan is van start! We hebben de handen ineengeslagen om onze producten en hun expertise te combineren. Dat houdt in dat al onze meest verkochte producten vanaf nu in het depot van Uitvaartservice Peter de Haan te verkrijgen zien. Dit om een unieke uitvaart beter en makkelijker te kunnen faciliteren. Peter de Haan is gevestigd in Uitgeest.

Siska Caneel Uitvaartverzorging in Arnhem

Siska Caneel is met haar onderneming gevestigd in Arnhem. Veel van haar uitvaarten vinden plaats op de natuurbegraafplaats Heidepol. Ze weet dus als geen ander te adviseren over een groene en duurzame uitvaart. Siska is daarmee een natuurlijke partner en verkooppunt van Wikkelgoed. Sinds oktober 2015 zijn de producten van Wikkelgoed ook te bezichtigen, te kopen en af te halen bij Siska in Arnhem. Tevens kan zij, door haar ervaring, goed adviseren bij het gebruik van een lijkwade.

Carla van der Burg Uitvaartverzorging Groningen

Carla van der Burg werkt in Groningen en Drenthe. Carla heeft vaker een lijkwade in een uitvaart gebruikt en is dus een ideale partner voor Wikkelgoed. Ook verzorgt zij uitvaarten op natuurbegraafplaats Hilligmeer in Eext. ‘Een overlijden brengt verdriet en gemis met zich mee. Een persoonlijk afscheid dat goed geregeld is, kan dan veel troost geven. De meeste producten van Wikkelgoed zijn bij Carla van der Burg te bezichtigen, te kopen en af te halen.

De Nieuwe Wilg in Wijk en Aalburg

Bij De Nieuwe Wilg, groothandel in uitvaartbenodigdheden in Wijk en Aalburg, zijn de zachte wade van flanel, de dikke wade van canvas, de dunne wade (linnen) en de gekleurde wade van Wikkelgoed te koop. Uitvaartondernemers kunnen bij De Nieuwe Wilg terecht voor de lijkwaden van Wikkelgoed en alle andere uitvaartbenodigheden.

Remember me

RememberMe.nl is een onafhankelijk online magazine met inspirerende artikelen, nieuwe trends, praktische tips en bijzondere bedrijven op het gebied van uitvaart en rouw. Samen met hun partners proberen zij te helpen het afscheid tot een mooi moment te maken waarin een persoonlijke keuze centraal staat. Wikkelgoed is ook op dit platform vertegenwoordigd met haar bijzondere producten.

Pantar

Voor de vervaardiging van de wades werkt Wikkelgoed samen met Pantar. Pantar is een werk-leerbedrijf in de regio Amsterdam dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk en begeleiding biedt. Bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben. Of problemen hebben (gehad) of verslaafd zijn geweest. Wat de reden ook is, bij Pantar gelooft dat iedereen waarde heeft en kan werken. Wikkelgoed deelt dit geloof en is erg blij met de samenwerking.