Een zachte uitvaart

Over ons

Wikkelgoed is in 2000 opgericht door Monique Rang. Het overlijden van haar moeder en oma overtuigde Monique ervan dat een afscheid in een lijkwade, als alternatief voor een kist, mooi en toegankelijk is . Daar heeft ze haar missie van gemaakt. Ze heeft jarenlang pionierswerk verzet om de uitvaartbranche te veranderen en zo steeds meer mensen kennis te laten maken met de lijkwade. Op het hoogtepunt van haar bedrijf is ze in het voorjaar van 2015 overleden.

Het jaar 2015

Zoons Robbe en Arne en schoondochter Lieke hebben haar bedrijf na haar overlijden overgenomen. Jarenlang hebben zij als ‘bestuur van raad’ aan de zijlijn meegedacht. Daarom was het een logische stap om Wikkelgoed over te nemen en het bedrijf verder te laten groeien. Zij hebben hun verhaal verteld in verschillende media. Lees hier verder. Begin 2016 zijn Arne en Lieke uit Wikkelgoed gestapt.

Een nieuw begin

Nu wordt het bedrijf gerund door haar zoon Robbe met compagnon Tom. Het is hun doel om Wikkelgoed verder te ontwikkelen en te innoveren zonder de kern en ziel die Monique in het bedrijf heeft gestopt te verliezen. Ook hun missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de lijkwade als alternatief voor een kist.

 

Sluiten