Een zachte uitvaart

Wikkelgoed werkt samen

Wikkelgoed Uitvaarttextiel werkt samen met uitvaartondernemers en uitvaartverzorgers. Om van elkaar te leren en elkaar te versterken. Maar ook om de bereikbaarheid van de producten van Wikkelgoed te vergroten en zo steeds meer mensen kennis te laten maken met de lijkwade. Op dit moment werkt Wikkelgoed samen met:

Siska Caneel Uitvaartverzorging in Arnhem
Sinds oktober 2015 zijn de producten van Wikkelgoed te bezichtigen en af te halen bij Siska Caneel Uitvaartverzorging in Arnhem. Siska heeft in 2015 al met de wades en takkenbaar van Wikkelgoed op de uitvaartbeurs van Natuurbegraafplaats Heidepol gestaan en is helemaal thuis in een groene en duurzame uitvaart. Particulieren en uitvaartondernemers kunnen bij Siska terecht.

OZN (Overledenen Zorg Nederland) in Oldenzaal
De lijkwaden en takkenbaar zijn af te halen bij Overledenen Zorg Nederland in Oldenzaal. OZN biedt uitvaartondernemers de complete dienstverlening rond het overlijden aan. Uitvaartondernemers en particulieren in de regio Twente kunnen vanaf nu ook bij OZN terecht voor de lijkwades en takkenbaar van Wikkelgoed.

De nieuwe wilg in Wijk en Aalburg
Bij De Nieuwe Wilg, groothandel in uitvaartbenodigdheden in Wijk en Aalburg, zijn de zachte wade van flanel, de dikke wade van canvas, de dunne wade (linnen) en de gekleurde waden van Wikkelgoed te koop. Uitvaartondernemers kunnen bij De Nieuwe wilg terecht voor lijkwaden.

Meer nieuws

Sluiten