Een zachte uitvaart

Wikkelgoed 19 maart te zien in Groningen

Leven en dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch denk je over de dood liever niet na – zeker niet over je eigen dood of je eigen uitvaart. Maar iedereen krijgt er mee te maken. Soms heel onverwacht. Dan ben je niet voorbereid en moet er snel veel worden geregeld. Dan is het belangrijk om […]

Leven en dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch denk je over de dood liever niet na – zeker niet over je eigen dood of je eigen uitvaart. Maar iedereen krijgt er mee te maken. Soms heel onverwacht. Dan ben je niet voorbereid en moet er snel veel worden geregeld. Dan is het belangrijk om de goede keuzes te maken. Wikkelgoed staat voor de keuzevrijheid voor een persoonlijk en passend afscheid. De Uitvaartbeurs Licht op de Dood 2016 in de Martinikerk in Groningen laat zien wat er allemaal mogelijk is.

Er is de laatste jaren veel veranderd rond het sterven. Het gebruik van een lijkwade in combinatie met een draagbaar wordt steeds normaler. Wikkelgoed vervaardigt lijkwades en baren voor een waardig afscheid.

Een lijkwade kan heel erg helpen in het proces van afscheid nemen. Liefdevol en verzorgend de wade elke dag een stukje dichtvouwen als de overledene opgebaard ligt. Het is daarmee confronterend voor de nabestaanden. Juist dit uiteenzetten met het verlies maakt het proces veel eerder draaglijk.

Wikkelgoed Uitvaarttextiel toont graag hoe dit eruit ziet en zal elk uur een demonstratie geven van het inwikkelen.

Te zien zijn de verschillende lijkwades, in diverse kleuren en van diverse materialen. Ook tonen wij de takkenbaar van wilgentenen en zorgvuldig handgemaakte condoleanceboeken.

Uitvaartbeurs Groningen – Licht op de Dood 2016

Zaterdag 19 maart in de Martinikerk van 11.00-16.00 uur.

Meer nieuws

Sluiten