Een zachte uitvaart

Van duurzaamheid tot in de eeuwigheid

De eerste editie van de Lente TUIN en Woon Beurs in Vijfhuizen is een feit. Deze beurs wordt gehouden in Expo Haarlemmermeer. Drie dagen lang wordt u als bezoekers getrakteerd op het mooiste aanbod op het gebied van tuinen en wonen. U kunt zich laten inspireren door de nieuwste trends en u kunt ter plekke presentaties, workshops en lezingen bijwonen.

“Bewust leven – bewust sterven”

In het Gaafgroen paviljoen zal door Gijsje Teunissen van CHARON Uitvaartbegeleiding een geheel nieuw concept uitgerold worden: Van Duurzaamheid tot in de Eeuwigheid – “Bewust Leven ~ Bewust Sterven”. Het thema dood wordt steeds meer bespreekbaar, maar nog te veel mensen zien de uitvaart als een ver –van-hun-bed-show. Zij denken dat zij onsterfelijk zijn of laten het afscheid aan hun nabestaanden over, die soms met hun handen in het haar zitten.

Van Duurzaamheid tot in de Eeuwigheid richt zich op de bewust levende mensen: zij zijn bezig met energiebesparing, het klimaat, helpen in derde wereldlanden vrouwen, mannen en kinderen aan een menswaardig bestaan en gaan zorgvuldig met hun lichaam en leefomgeving om. Ook in uitvaartland denken steeds meer mensen aan de toekomst van onze planeet in het algemeen en in het bijzonder aan de toekomst van onze kinderen. Voor Gijsjes gevoel horen hier niet alleen Fair trade-kisten en –milieuvriendelijke urnen bij, maar bijvoorbeeld ook rouw- en stervensbegeleiding en alle mensen die vanuit hun hart leven en werken. Wikkelgoed laat mogelijkheden zien om op waardige wijze omhult te worden met inachtneming van de natuur en duurzaamheid. Kom gerust eens kijken!

Data en openingstijden:
Vrijdag 28 maart 2014 11:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 29 maart 2014 10:00 tot 17:00 uur
Zondag 30 maart 2014 10:00 tot 17:00 uur

Locatie:
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Meer nieuws

Sluiten