Een zachte uitvaart

Het Uitvaartboek en Wikkelgoed

Onlangs is het Uitvaartboek uitgegeven door Studio Beerenberg. Dit is een boek dat gemaakt is in samenwerking met 112 vernieuwende bedrijven die te maken hebben met uitvaarten. En natuurlijk staan wij er ook in met twee prachtige pagina’s met foto’s van onze producten. Het boek draait namelijk om symboliek en vernieuwing in de uitvaartbranch

Symbolische betekenis

Uitvaartbegeleiders ervaren vaak hoe belangrijk het is om symbolen en rituelen toe te passen in een uitvaart. Het maakt een het rouwproces persoonlijker en het helpt in het verwerken van het verdriet. Woorden schieten namelijk vaak tekort. Symbolen en rituelen helpen dan in de betekenisgeving van het afscheid. Ze drukken onze gedachten en gevoelens uit. Om dat op een mooie manier te doen, zijn de juiste producten en diensten noodzakelijk. Deze producten zijn samengekomen in het Uitvaartboek.

Vernieuwing

Het lijkt soms alsof de ontwikkelingen stagneren omtrent de uitvaart. Veel mensen denken bij een uitvaart meteen aan het klassieke plaatje met een kist. Maar er is zoveel meer! Het Uitvaartboek is dan ook gemaakt om de nieuwe ontwikkelingen te tonen in de uitvaartbranche. Nu kunnen uitvaartondernemers het boek tonen aan klanten om hen goed te kunnen informeren over alle mogelijkheden waaruit te kiezen valt. En zo kan iedereen op de hoogte gehouden worden van de hedendaagse ontwikkelingen omtrent uitvaarten.

Wikkelgoed in het Uitvaartboek

Ook Wikkelgoed staat in het Uitvaartboek gepresenteerd. Wij zijn een vernieuwend en dynamisch bedrijf dat constant blijft inspelen op de wensen van mensen. We updaten ons assortiment regelmatig met mooie nieuwe producten. Zo ontstaat er variatie en keuze voor elk. Daarnaast hechten wij veel waarde aan symboliek en rituelen omtrent de uitvaart. Het is heel fijn om te weten dat onze producten bijdragen aan het rouwproces. Door de zachte stoffen en natuurlijke materialen ontstaat er meer ruimte voor toenadering en een persoonlijker afscheid. Wij noemen dit een zachte uitvaart. De zachte wade van bio flanel op onze nieuwe ‘Lelie opbaarplank’ is een prachtige combinatie die erg zacht aanvoelt.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van uitvaart? Dan kunt u kijken op de website van het boek, waar een heel mooi overzicht staat van alle bedrijven die hebben samengewerkt voor de totstandkoming van dit mooie eindproduct.

www.hetuitvaartboek.nl

Het Uitvaartboek - Wikkelgoed

Meer nieuws

Sluiten