Een zachte uitvaart

Siska Caneel en Wikkelgoed werken samen

Siska Caneel Uitvaarten en Wikkelgoed Uitvaarttextiel bundelen hun krachten en gaan samenwerken om de lijkwade nog beter beschikbaar te maken voor particulieren en uitvaartondernemers.

Vanaf nu zijn de lijkwaden en takkenbaar van Wikkelgoed ook te bezichtigen, kopen en af te halen bij Siska Caneel. Siska Caneel Uitvaarten is gevestigd in Arnhem en bedient vanuit daar onder andere de regio van waaruit Wikkelgoed eerder werkte (Zutphen). Particuliere en uitvaartondernemers kunnen bij Siska terecht om de waden en de takkenbaar van wilgentenen te komen bezichtigen of af te halen. Zo is de lijkwade beter bereikbaar en beschikbaar in de regio.

Veel van de uitvaarten die Siska begeleidt vinden plaats op de natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem. Ze weet als geen ander te adviseren over de groene en duurzame uitvaart, en is daarmee een natuurlijke partner van Wikkelgoed. Siska heeft dit jaar al met de wades en takkenbaar van Wikkelgoed op de uitvaartbeurs van Natuurbegraafplaats Heidepol gestaan.

Meer nieuws

Sluiten