Een zachte uitvaart

Samenwerking met Osiris Uitvaart

Wikkelgoed is een samenwerking aangegaan met Osiris Uitvaart. Een prettige uitvaartonderneming met een zienswijze waar wij compleet achter staan.

Groene uitvaart

De samenwerking met Osiris Uitvaart houdt in dat het nu nog makkelijker voor u is om een groene uitvaart te realiseren. Met bijvoorbeeld de Zachte Wade en de Takkenbaar, heeft u bij ons een volledig groene keuze gemaakt. Osiris Uitvaart tilt dit vervolgens naar een hoger plan en kan een uitvaart regelen die het milieu zo min mogelijk belast. Wel zo prettig als u stilstaat bij het feit dat ons lichaam teruggegeven zal worden aan de natuur.

Egyptische god

Die groene uitvaart past ook mooi in de betekenis van de naamgeving van deze uitvaartonderneming. Osiris was de Egyptische god van de dood, maar ook van de wederopstanding en de landbouw. Dit maakt dat hij hemel en aarde als het ware verbindt. En dat gedachtegoed sluit heel mooi aan bij ons idee van hoe een uitvaart zou moeten zijn. Een uitvaart waarin hemel en aarde in balans zijn. Een uitvaart waar iedereen vrede mee kan hebben.

Osiris Uitvaart

Natuurlijk wordt u van begin tot eind helemaal begeleidt door Osiris Uitvaart. Als u woonachtig bent in Amsterdam, Almere en omstreken, dan bent bij Osiris aan het goede adres. Zij kunnen u dan ook adviseren in het gebruik van lijkwades en draagbaren. Dan vindt u alle informatie op één plek. Dat is wel zo makkelijk en geeft u meer rust in de dagen voor de uitvaart. Als u bijvoorbeeld meer informatie wilt hebben over hoe een wade mooi gevouwen kan worden, kunt u het filmpje bekijken op de website van Osiris Uitvaart.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Osiris Uitvaart of met Wikkelgoed. We zijn u graag van dienst in moeilijke tijden van rouw.

Meer nieuws

Sluiten