Een zachte uitvaart

Samenwerking met Meander Uitvaartbegeleiding

Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met Meander Uitvaartbegeleiding. Dat is heugelijk nieuws, want het gedachtegoed van Meander sluit mooi aan bij wat wij belangrijk vinden bij een uitvaart. En daarnaast betekent het ook dat zij onze producten gaan verkopen en dat het dus nog makkelijker voor u wordt om aan onze producten te komen.

Gemeenschappelijk gedachtegoed

‘Afscheid doet je stilstaan bij de waarde van het leven’. Dat is de kerngedachte van Meander Uitvaartbegeleiding in Zwolle en daar kunnen wij ons erg in vinden. Het past bij de vernieuwende ideeën van Wikkelgoed, want de waarde van het leven is voor iedereen anders. Het persoonlijk maken van de uitvaart hebben wij hoog in het vaandel staan en zo ook Meander. Onze producten zorgen juist voor een meer benaderbaar en een zachter afscheid. Door de zachte stoffen en de natuurlijke materialen wordt een afscheid als meer persoonlijk ervaren.

Goed advies

Meander Uitvaartbegeleiding speelt in op al uw wensen als geen ander. Zij begrijpen dat een afscheid recht moet doen aan de persoon die is overleden. Een afscheid waar u met een goed gevoel aan kunt terugdenken. Begeleiding gaat rustig en stap voor stap. Nu onze samenwerking van start is, kunnen zij onze producten aan u leveren. Dat scheelt u een hoop extra geregel en het maakt dat de keuzeprocessen beter begeleid worden.

Vormgeving aan afscheid

Meander geeft samen met u vorm aan de uitvaart. Daarbij scheppen ze ruimte voor een persoonlijke invulling. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling. Dit doen ze met aandacht voor iedere betrokkene en elk detail. En dat details belangrijk zijn, weten ook wij maar al te goed. Onze producten worden daarom ontworpen en gemaakt met veel aandacht en zorg. Afscheid nemen doe je maar één keer en die keer moet perfect zijn.

Contact

Wilt u meer weten over Meander Uitvaartbegeleiding of wilt u onze producten via hen bestellen? Kijk dan eens op hun website.

Meander Uitvaartbegeleiding

Meer nieuws

Sluiten