Een zachte uitvaart

Op speciaal verzoek, regenboog lijkwade

Onlangs heeft Wikkelgoed Uitvaarttextiel op speciaal verzoek een Regenboog lijkwade gemaakt. Elly was op zoek naar deze gekleurde lijkwade omdat ze een wade van één kleur saai vond en dat past niet bij haar: “ik hou van kleuren. ik heb gekozen voor de regenboog kleuren (vertrouwen) en 7 kleuren van de chakra’s. De totale mens en het zijn alle kleuren die er zijn.”

De meeste waden van Wikkelgoed hebben één kleur, maar voor deze lijkwade op speciaal verzoek gingen we op zoek naar 7 kleuren. Elly is heel tevreden met het resultaat en de manier waarop dit tot stand is gekomen heeft ze als heel prettig ervaren. “Ook is het heel plezierig om er nu mee bezig te zijn en vooral de reacties die ik er op krijg. Waarom maken we bij een geboorte wel alles van tevoren klaar en doen we dat niet voor het overlijden, terwijl dit het enige is dat vaststaat. De dood hoort bij het leven. Iedereen is wel enthousiast maar wensen, dat ik nog lang mag leven!”

Bent u op zoek naar een speciale lijkwade? Bijvoorbeeld een lijkwade van een speciale stof, een bijzondere kleur of, net als Elly, een kleurencombinatie? Neem dan contact met ons op: info@wikkelgoed.nl of 020-8457343. Eerder maakte Wikkelgoed al een stoere lijkwade van spijkerstof.

Veelkleurige regenboog lijkwade - Wikkelgoed Uitvaarttextiel

Veelkleurige regenboog lijkwade - Wikkelgoed Uitvaarttextiel

Veelkleurige regenboog lijkwade

Meer nieuws

Sluiten