Een zachte uitvaart

Natuurbegraafplaats de Hoevens en Wikkelgoed

Onze producten worden tentoongesteld bij Natuurbegraafplaats De Hoevens. Dit vinden wij een heel mooie gelegenheid om te laten zien dat onze ideeën over een natuurlijke uitvaart nauw op elkaar aansluiten. Natuurbegraafplaats de Hoevens Een natuurlijk begraafplaats, wil mensen op een zo natuurlijk mogelijke manier begraven. Het is de bedoeling dat de natuur zijn werk doet. […]

Onze producten worden tentoongesteld bij Natuurbegraafplaats De Hoevens. Dit vinden wij een heel mooie gelegenheid om te laten zien dat onze ideeën over een natuurlijke uitvaart nauw op elkaar aansluiten.

Natuurbegraafplaats de Hoevens

Een natuurlijk begraafplaats, wil mensen op een zo natuurlijk mogelijke manier begraven. Het is de bedoeling dat de natuur zijn werk doet. Het graf hoeft dus ook niet onderhouden te worden. De natuurbegraafplaats De Hoevens maakt deel uit van een landgoed, waar algemene onderhoudswerken verricht worden. Dit houdt het landschap toegankelijk en dynamisch en maakt het tot een prachtige plek om naar terug te keren als nabestaande.

Biologisch producten

Bij een natuurbegraafplaats  zoals de Hoevens horen natuurlijk ook biologische producten, of in elk geval hele natuurlijke producten. Onze Schaal en Hennep Wade zullen worden tentoongesteld voor een half jaar. De Schaal is gemaakt van onbespoten wilgentenen van Hollandse bodem. De Hennep Wade is gemaakt van het zeer duurzaam geteelde hennep. Deze producten zien er dus niet alleen natuurlijk uit, maar zijn ook nog eens echt puur natuur! Hiermee tonen we respect voor de natuur.

Persoonlijke benadering

Op Natuurbegraafplaats De Hoevens staat een persoonlijke benadering centraal. Dit is iets wat Wikkelgoed ook zeer belangrijk vinden. Een persoonlijke uitvaart kan zoveel meer bijdragen aan het rouwproces. En het maakt het ook zo uniek, er is meer aandacht voor wie de overledene was als persoon.

Rustplaats

Een laatste rustplaats, is hier ook echt een laatste rustplaats. Begraven kan voor onbepaalde termijn en dat geeft rust. Het is echter ook mogelijk om voor bepaalde termijn een grafrecht te kopen. Maar hoe lang de termijn ook is van het grafrecht, de stoffelijke resten zullen niet verwijderd worden. Bij het verstrijken van de termijn worden die nog dieper begraven. Zo bent u altijd verzekerd van een eeuwige laatste rustplaats in een prachtig natuurlijk landschap.

Natuurbegraafplaats de Hoevens

Meer nieuws

Sluiten