Een zachte uitvaart

3 april: Uitvaartbeurs VoortLevend te Nijmegen

Op zondag 3 april zal Wikkelgoed Uitvaarttextiel wederom op een uitvaartbeurs aanwezig zijn. Dit keer zullen wij op de beurs Voortlevend te Nijmegen staan om onze producten te laten zien. Op deze beurs zullen wij onze verschillende lijkwaden en takkenbaar laten zien. Naast de producten van Wikkelgoed Uitvaarttextiel kunt u kennis maken met veel verschillende […]

Op zondag 3 april zal Wikkelgoed Uitvaarttextiel wederom op een uitvaartbeurs aanwezig zijn. Dit keer zullen wij op de beurs Voortlevend te Nijmegen staan om onze producten te laten zien. Op deze beurs zullen wij onze verschillende lijkwaden en takkenbaar laten zien. Naast de producten van Wikkelgoed Uitvaarttextiel kunt u kennis maken met veel verschillende mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om uw uitvaart vorm te geven.

 

VoortLevend, over leven en afscheid

Tijdens deze beurs in de St. Stevenskerk te Nijmegen informeren ruim 50 exposanten over zorg bij ziekte, zorg en hulp bij ouderdom, diverse mogelijkheden in het afscheid en hoe ‘voort te leven’, zowel in gedachten na een afscheid, maar ook na herstel van een (zware) ziekte. De beurs duur van 11.00 tot 17.00 uur.

 

Wikkelgoed Uitvaartextiel

Namens Wikkelgoed zal Siska Caneel aanwezig zijn op de beurs. Siska Caneel is met haar uitvaartonderneming gevestigd in Arnhem en Wikkelgoed werkt veel met haar samen. Bij  haar uitvaarten wordt vaak gebruik gemaakt van een lijkwade. Ook vinden haar uitvaarten vaak plaats op de natuurbegraafplaats Heidepol. Ze kan u goed adviseren over de lijkwaden en draagbaren én over een groene en duurzame uitvaart.

 

Er is een programma met lezingen, workshops en demonstraties.

 

Zowel particuliere als zakelijke bezoekers zijn welkom en de toegang is gratis.

Meer nieuws

Sluiten