Een zachte uitvaart

Zondag 29 november: Lijkwade Wikkelgoed op rouwbeurs Raalte

Op zondag 29 november presenteert Bianca Klein Woolthuis zich als nieuwe uitvaartbegeleider aan Raalte en omgeving. Op deze beurs is onder andere de lijkwade van Wikkelgoed Uitvaarttextiel te zien. Bianca wil op de rouwbeurs in Hotel De Zwaan in Raalte graag laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Samen met andere bedrijven in de […]

Op zondag 29 november presenteert Bianca Klein Woolthuis zich als nieuwe uitvaartbegeleider aan Raalte en omgeving. Op deze beurs is onder andere de lijkwade van Wikkelgoed Uitvaarttextiel te zien. Bianca wil op de rouwbeurs in Hotel De Zwaan in Raalte graag laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn.

Samen met andere bedrijven in de uitvaartbranche laat Bianca diverse trends en mogelijkheden zien als het gaat om het invullen van de laatste wens. Er zijn veel keuzes te maken, bijvoorbeeld tussen een traditionele kist en een lijkwade en draagbaar. Een lijkwade sluit bijvoorbeeld mooi aan bij een groene uitvaart op een natuurbegraafplaats. “Bijna niemand wil het erover hebben, maar het is wel prettig als je partner en nabestaanden weten hoe jouw uitvaart eruit moet zien”, aldus Bianca.

In totaal werken zo’n 20 bedrijven aan de rouwbeurs mee. Naast Wikkelgoed zijn bijvoorbeeld ook De Laatste Vlucht (asverstrooiing), Korbeld Bloemen (rouwbloemen en gedenkbeelden), Henny Temmink (rouwfotografie) en Rosa Kiekebosch (rouw- en verliesbegeleiding) op de beurs aanwezig.

Daarnaast wil Bianca Klein Woolthuis Uitvaartbegeleiding ook zichzelf presenteren. Het bedrijf is sinds medio dit jaar actief in Raalte en omgeving. Bianca: “Als uitvaartbegeleider sta ik dichtbij en luister ik goed naar alle wensen. Samen kunnen we de uitvaart persoonlijk en bijzonder maken. De traditionele uitvaart maakt immers steeds plaats voor een passende gelegenheid.”

De toegang is gratis. De beurs is laagdrempelig en begint al buiten voor het hotel met onder meer een rouwkoets. In de Gelagkamer geven de diverse bedrijven graag vrijblijvend uitleg. De rouwbeurs van Bianca Klein Woolthuis wordt van 12 tot 17 uur gehouden in Hotel De Zwaan, Kerkstraat 2 in Raalte.

 

 

Meer nieuws

Sluiten