Een zachte uitvaart

28 februari: Arnhemse Uitvaartbeurs

Op zondag 28 februari neemt Wikkelgoed Uitvaarttextiel deel aan de Arnhemse Uitvaartbeurs in de Eusebiuskerk in Arnhem. Tijdens deze beurs kunt u de lijkwaden en takkenbaar van Wikkelgoed Uitvaarttextiel bezichtigen. Naast de producten Wikkelgoed kunt u op de Arnhemse Uitvaartbeurs kennismaken met veel verschillende mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om uw uitvaart vorm te geven. Namens […]

Op zondag 28 februari neemt Wikkelgoed Uitvaarttextiel deel aan de Arnhemse Uitvaartbeurs in de Eusebiuskerk in Arnhem. Tijdens deze beurs kunt u de lijkwaden en takkenbaar van Wikkelgoed Uitvaarttextiel bezichtigen. Naast de producten Wikkelgoed kunt u op de Arnhemse Uitvaartbeurs kennismaken met veel verschillende mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om uw uitvaart vorm te geven.

Namens Wikkelgoed zal Siska Caneel aanwezig zijn op de beurs. Siska Caneel is met haar uitvaartonderneming gevestigd in Arnhem en Wikkelgoed werkt veel met haar samen. Bij  haar uitvaarten wordt vaak gebruik gemaakt van een lijkwade. Ook vinden haar uitvaarten vaak plaats op de natuurbegraafplaats Heidepol. Ze kan u goed adviseren over de lijkwaden en draagbaren én over een groene en duurzame uitvaart.

Op zondag 28 februari 2016 kunt u inspiratie opdoen op de Arnhemse Uitvaartbeurs in de Eusebiuskerk in Arnhem. De deelnemende bedrijven aan de Uitvaartbeurs laten u graag kennismaken met allerlei verschillende producten en diensten. Uiteraard kunt u bij hen ook terecht voor al uw vragen over afscheid en uitvaart. De beurs is gratis te bezoeken van 11.00 tot 16.00 uur. U hoeft tijdens de beurs ook geen entree voor de kerk te betalen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Arnhemse Uitvaartbeurs.

Meer nieuws

Sluiten